Συνεχίζεται το θρίλερ με το θάνατο της 45χρονης μητέρας στην Εύβοια – Όλα τα νέα στοιχεία
Ειδησεις ευβοια

Συνεχίζεται το θρίλερ με το θάνατο της 45χρονης μητέρας στην Εύβοια – Όλα τα νέα στοιχεία

Στην Καστέλλα βρέθηκε ο γνωστός Πραγματογνώμονας τροχαίων Παναγιώτης Μαδιάς, συνοδευόμενος από τον σύντροφο της 45χρονης Μαρκέλλας η οποία τα ξημερώματα του προηγούμενου Σαββάτου βρέθηκε νεκρή στην Καστέλα.

Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες για το τροχαίο στη Νέα Αρτάκη, που στοίχισε τη ζωή στην 45χρονη Μαρκέλλα. Το αυτοκίνητο της μητέρας δύο παιδιών, βρέθηκε τρακαρισμένο στο αριστερό ρεύμα του δρόμου, προς Αρτάκη. Το σώμα της γυναίκας βρέθηκε δυο χιλιόμετρα μακριά ενώ ίχνη αίματος εντοπίστηκαν σε όλη τη διαδρομή μεταξύ αυτοκινήτου και της σορού.

Εξετάζεται το ενδεχόμενο η Μαρκέλλα να παρασύρθηκε ζωντανή από το αυτοκίνητό της και να σύρθηκε για δυο χιλιόμετρα όπως ανέφερε ο πραγματογνώμονας, Παναγιώτης Μαδιάς, στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο Star.

Μαδιάς: «Δεν μου επετράπη να εξετάσω ενδελεχώς το όχημα»

«Είναι πολύ ύποπτη αυτή η περίπτωση, χρειάζεται περαιτέρω έρευνα προκειμένου να διαπιστωθεί εάν τα σημεία σύρσης του οχήματος είναι με άλλο όχημα ή έχουν γίνει στην επιφάνεια του οδοστρώματος», είπε ο κ. Μαδιάς και κατήγγειλε ότι δεν του επετράπη να εξετάσει ενδελεχώς το όχημα, παρά μόνο επιφανειακά.

Επιπλέον, ανέφερε πως είναι πάρα πολύ περίεργο το γεγονός ότι δεν εντοπίστηκαν ίχνη αίματος του θύματος μέσα στο αυτοκίνητό της: «τίθεται το κυρίαρχο ερώτημα εάν υπήρξε τραυματισμός από το συμβάν. Ανεξάρτητα εάν υπήρξε άλλο όχημα ή όχι που παρενέβη στην πορεία του αυτοκινήτου της κοπέλας, δεν τραυματίστηκε καθόλου από την πρώτη εκτροπή του οχήματος και από τη φερόμενη επαναφορά του οχήματος από το χωράφι ξανά στο οδόστρωμα.

Δεν υπήρξε τραυματισμός μέσα στο αυτοκίνητο. Το αυτοκίνητο εξετράπη 15 μέτρα. Έπρεπε να είχε πέσει στο χωράφι βάσει της φυγόκεντρου δύναμης. Πώς βρέθηκε στην άλλη πλευρά του δρόμου;», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πραγματογνώμονας.

«Έβαλαν την Μαρκέλλα στο δρόμο και ήρθε ένα αυτοκίνητο και την παρέσυρε»

«Η πρώτη εκτίμηση η δική μου και είμαι απόλυτα σίγουρος γι’ αυτό είναι ότι η Μαρκέλλα δεν τραυματίστηκε από το τροχαίο. Μια χαρά την άφησαν, ζωντανή και ατραυμάτιστη. Την πήραν, την έβγαλαν, την έβαλαν στον δρόμο και ήρθε το όχημα και την παρέσυρε. Σε κάθε περίπτωση, εάν είχε τραυματιστεί από τη εκτροπή του οχήματος, θα υπήρχε ίχνος σταγόνας σε κάποιο σημείο του αυτοκινήτου», επεσήμανε ο πραγματογνώμονας.

Σύντροφος Μαρκέλλας: Κάτι άλλο συμβαίνει

Ο σύντροφος της Μαρκέλλας με την οποία διατηρούσε σχέση επί οκτώ μήνες και τους τελευταίους συζούσαν, υποστηρίζει ότι κάτι άλλο συμβαίνει και δήλωσε ότι θα το φτάσει μέχρι το τέλος. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα παιδιά της Μαρκέλλας διαμένουν πλέον με την αδελφή της.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr