Θαλασσινό καρναβάλι 2023 στη Χαλκίδα: Η Ομοσπονδία εμπορικών συλλόγων Εύβοιας για τη διοργάνωση
Ειδησεις ευβοια

Θαλασσινό καρναβάλι 2023 στη Χαλκίδα: Η Ομοσπονδία εμπορικών συλλόγων Εύβοιας για τη διοργάνωση

Η πρόεδρος της Ομοσπονδίας εμπορικών συλλόγων Ευβοίας, ξεκαθάρισε πως συμφωνεί με τις εκδηλώσεις σε γειτονιές της Χαλκίδας, τονίζοντας πως το καρναβάλι είναι χορός, ξεφάντωμα, σάτιρα και αναβίωση ιδιαίτερων διασκεδαστικών εθίμων.

“Συμφωνήσαμε με την δήμαρχο Έλενα Βάκα για τον σχεδιασμό του φετινού καρναβαλιού σε ένα πλαίσιο που επιτρέπουν οι καιροί” τονίζει  η πρόεδρος της Ομοσπονδίας εμπορικών συλλόγων Ευβοίας, Βούλα Αγιοστρατίτη στο περιθώριο της συνάντησης, για να συζητηθούν τα της διεξαγωγης για το Θαλασσινό Καρναβάλι 2023, με τους Φορείς της του νησιού

Η συνάντηση έγινε, υπενθυμίζεται, κατόπιν πρόσκλησης της Δημάρχου, Έλενας Βάκα και της Προέδρου του Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ Ελένης Αϊδίνη.

Κατά τη συνάντηση, η Δήμαρχος, όπως περιγράφει μέσω ανάρτησης της στο Facebook η κα Αγιοστρατίτη, ενημέρωσε για τη στόχευση του Δήμου για το φετινό Καρναβάλι, το οποίο όπως τόνισε θα έχει ως κύριο στοιχείο τη θάλασσα, θα είναι εντυπωσιακό, με μικρότερο κόστος.

“Επιπλέον, σημείωσε ότι το τριήμερο των Αποκριών, οι Αποκριάτικες εκδηλώσεις δεν θα περιοριστούν μόνο στην παραλία της Χαλκίδας, αλλά θα γίνουν εκδηλώσεις και σε γειτονιές της πόλης” πρόσθεσε.

Η κα Αγιοστρατίτη, ξεκαθάρισε πως συμφωνεί με τις εκδηλώσεις σε γειτονιές της πόλης, τονίζοντας πως το καρναβάλι είναι χορός, ξεφάντωμα, σάτιρα και αναβίωση ιδιαίτερων διασκεδαστικών εθίμων.

“Τα γαϊτανάκι του Ευρίπου όπως και το θαλασσινό καρναβάλι όμως είναι μια ιδέα μοναδική, δίνει μια ξεχωριστή ταυτότητα στο καρναβάλι της πόλης μας” υπογράμμισε καταλήγοντας πως το επιθυμητό αποτέλεσμα θα πρέπει να είναι, μέσα από τις εκδηλώσεις του καρναβαλιού, η παραπέρα ενίσχυση της διακριτής ταυτότητας της Χαλκίδας.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr