Τσαπουρνιώτης: Τα συγχαρητήρια του Δημάρχου Μαντουδίου- Λίμνης- Αγίας Άννας στους επιτυχόντες στις Πανελλήνιες 2022
Ειδησεις ευβοια

Τσαπουρνιώτης: Τα συγχαρητήρια του Δημάρχου Μαντουδίου- Λίμνης- Αγίας Άννας στους επιτυχόντες στις Πανελλήνιες 2022

Παράλληλα, ο Δήμαρχος Μαντουδίου- Λίμνης- Αγίας Άννας τόνισε πως όσοι φέτος δεν τα κατάφεραν θα πρέπει να γνωρίζουν ότι η ζωή δεν κρίνεται από τις πανελλαδικές εξετάσεις.

Tα συγχαρητήρια του στους επιτυχόντες των Πανελληνίων Εξετάσεων 2022 εξέφρασε μέσω ανάρτησής του στο Facebook, o Δήμαρχος Μαντουδίου- Λίμνης- Αγίας Άννας, Γιώργος Τσαπουρνιώτης.

“Η προσπάθειά σας, αν και δύσκολη εξαιτίας των έκτακτων συνθηκών που επέβαλε η πανδημία, ανταμείφθηκε” είπε.

“Εύχομαι να αξιοποιήσετε στο έπακρο την περίοδο των φοιτητικών χρόνων ώστε να κάνετε πραγματικότητα τους στόχους και τα όνειρά σας”, έγραψε ακόμη ο Δήμαρχος προσθέτοντας πως όσοι φέτος δεν τα κατάφεραν θα πρέπει να γνωρίζουν ότι η ζωή δεν κρίνεται από τις πανελλαδικές εξετάσεις.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Δημάρχου

Θερμά συγχαρητήρια σε όλες και όλους για την επιτυχία σας στις πανελλαδικές εξετάσεις, μέσα από τις οποίες είδατε τους κόπους και τις προσπάθειες ετών να επιβραβεύονται, κερδίζοντας μια θέση στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Η προσπάθειά σας, αν και δύσκολη εξαιτίας των έκτακτων συνθηκών που επέβαλε η πανδημία, ανταμείφθηκε. Εύχομαι να αξιοποιήσετε στο έπακρο την περίοδο των φοιτητικών χρόνων ώστε να κάνετε πραγματικότητα τους στόχους και τα όνειρά σας. Όσοι φέτος δεν τα καταφέρατε, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η ζωή δεν κρίνεται από τις πανελλαδικές εξετάσεις.

Ο Δήμαρχος Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας
Γεώργιος Τσαπουρνιώτης

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr