Πανελλήνιες 2022: Πώς θα δουν τους βαθμούς οι υποψήφιοι στην Εύβοια
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πανελλήνιες 2022: Πώς θα δουν τους βαθμούς οι υποψήφιοι στην Εύβοια

Πώς θα μάθουν πώς τα πήγαν στις Πανελλήνιες 2022 οι υποψήφιοι στην Εύβοια και την υπόλοιπη χώρα

Τέλος στην αγωνία των υποψηφίων στις Πανελλήνιες 2022, τόσο στην Εύβοια όσο και στην υπόλοιπη Ελλάδα, καθώς την επόμενη εβδομάδα ανακοινώνονται οι βαθμολογίες στα εξεταζόμενα μαθήματα.

Όπως ανακοινώθηκε οι βαθμολογίες των Πανελληνίων 2022 για τα ΓΕΛ θα ανακοινωθούν την Τρίτη 28 Ιουνίου βάζοντας έτσι τέλος στην αγωνία των χιλιάδων υποψηφίων.

Οι τελειόφοιτοι θα μπορούν να μάθουν τα αποτελέσματα με δύο τρόπους.

1. Μπαίνοντας στο results.it.minedu.gov.gr

2. Με SMS στο κινητό που δηλώνουν στην πλατφόρμα smsresults.minedu.gov.gr

3. Παράλληλα θα αναρτηθούν και στα Λύκεια της χώρας.

Οι υποψήφιοι, πληκτρολογώντας τον οκταψήφιο κωδικό τους το αρχικό γράμμα από το επώνυμο,
το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο, σε κεφαλαίους χαρακτήρες, θα μπορούν να ενημερωθούν αναλυτικά για τη βαθμολογία τους και τη σχολή εισαγωγής τους.

Οι υποψήφιοι θα μαθαίνουν τη βαθμολογία τους και μέσα από το κινητό τους τηλέφωνο.

Ειδικότερα οι υποψήφιοι μπορούν να καταχωρίσουν ή να επιβεβαιώσουν το κινητό τους τηλέφωνο στη σελίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων smsresults.minedu.gov.gr μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης Δημόσιας Διοίκησης gov.gr, σε ειδική εφαρμογή η οποία είναι διαθέσιμη έως και την Παρασκευή 24 Ιουνίου.

Οι Διευθυντές θα αναρτήσουν στις σχολικές μονάδες τα αποτελέσματα. Ωστόσο, οι εκτυπωμένες καταστάσεις θα περιλαμβάνουν ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ.

Στην περίπτωση που κάποιος υποψήφιος δεν έχει τον κωδικό του, παρακαλούνται οι (Υπο)Διευθυντές των ΓΕΛ να γνωστοποιούν τα βαθμολογικά αποτελέσματα στον υποψήφιο με βάση τις αναλυτικές βαθμολογικές καταστάσεις που τους έχουν αποσταλεί και οι οποίες περιλαμβάνουν και τα ονομαστικά στοιχεία των υποψηφίων.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr