Βόρεια Εύβοια- Οριστικό: Επανέρχονται τα δρομολόγια των ΚΤΕΛ στην Αιδηψό μέσω Αρκίτσας
Ειδησεις ευβοια

Βόρεια Εύβοια- Οριστικό: Επανέρχονται τα δρομολόγια των ΚΤΕΛ στην Αιδηψό μέσω Αρκίτσας

Όπως ανέφερε στο evima.gr o Νίκος Σμπιλίρης - Πρόεδρος των ΚΤΕΛ, η επαναφορά των δρομολογίων για την Εύβοια θα γίνει με ένα δρομολόγιο- σε πρώτη φάση- ημερησίως.

Mε γνώμονα- σταθερά- την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού της Εύβοιας αλλά και με πλήρη κατανόηση των αναγκών των πολιτών πέραν από το αναμφισβήτητα δύσκολο τοπίο που έχει διαμορφώσει η ενεργειακή κρίση και η εκτίναξη των τιμών των καυσίμων τα ΚΤΕΛ Εύβοιας επαναφέρουν τα υπεραστικά δρομολόγια στο Νομό.

Όπως ανέφερε στο evima.gr o  Νίκος Σμπιλίρης – Πρόεδρος των ΚΤΕΛ, η επαναφορά των δρομολογίων θα γίνει με ένα δρομολόγιο- σε πρώτη φάση- ημερησίως.

Περισσότερα δρομολόγια αναμένεται να ανακοινωθούν εν καιρώ.

Το δρομολόγιο θα γίνεται μέσω του φέρι μποτ από Αιδηψό- Αρκίτσα.

Εντός των επομένων ημερών θα ανακοινωθούν από το ΚΤΕΛ οι ώρες του δρομολογίου.

Το ΚΤΕΛ ανταποκρίθηκε άμεσα και έδωσε λύση στους κατοίκους των οποίων η καθημερινότητα είχε ουσιαστική ποιοτική έκπτωση εξαιτίας της δυσκολία στις μετακινήσεις όπως αυτές προέκυπταν ελλείψει δρομολογίων.

Η ενεργειακή κρίση έχει προκαλέσει σοβαρά προβλήματα και στις συγκοινωνίες του Νομού Ευβοίας.

Οι αλλεπάλληλες αυξήσεις στο πετρέλαιο είχαν ως αποτέλεσμα να μπει <<φρένο>> σε δρομολόγια του υπεραστικού ΚΤΕΛ στο Νομό.

Ο λόγος για τα δρομολόγια για Αθήνα μέσω της ακτοπλοϊκής γραμμής Αιδηψός-Αρκίτσα και για το περιορισμένο αριθμό δρομολογίων της ακτοπλοϊκής γραμμής Γλύφας – Αγιόκαμπου.

Το γραφείο κινήσεως του ΚΤΕΛ είχε εξεδώσει ανακοίνωση ότι από την 7η Νοεμβρίου δεν θα πραγματοποιείται το δρομολόγιο Αθήνα – Αιδηψό – Ιστιαία – Αθήνα μέσω Ferry Boat.

Η διοίκηση του ΚΤΕΛ Νομού Ευβοίας δείχνοντας για ακόμη μία φορά το ανθρώπινο πρόσωπό της συγκάλεσε έκτακτη γενική συνέλευση την Τρίτη 22 Νοεμβρίου προκειμένου να συζητήσει εκ νέου το θέμα της διακοπής των δρομολογίων στη Βόρεια Εύβοια.

Αποκλειστικές πληροφορίες του evima.gr ανέφεραν από την πρώτη στιγμή ότι ο πρόεδρος Νίκος Σμπιλίρης και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου των ΚΤΕΛ αναμενόταν να αποφασίσουν να εοαναφέρουν κάποια δρομολόγια έστω και με αρνητικό ισοζύγιο προκειμένου να εξυπηρετήσουν το επιβατικό κοινό της Βόρειας Εύβοιας.

Η απόφαση αυτή θα βάλει τέλος στην ταλαιπωρία των πολιτών να ταξιδεύουν δια ξηράς αποδεικνύοντας ότι η διοίκηση του ΚΤΕΛ Εύβοιας βάζει πλάτη στις δύσκολες αυτές εποχές στηρίζοντας τους πολίτες του Νομού.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr