«Βροχή» οι λευκές νύχτες στην Εύβοια – Πού άλλου θα γίνει
Ειδησεις ευβοια

«Βροχή» οι λευκές νύχτες στην Εύβοια – Πού άλλου θα γίνει

Η Εύβοια θα «πλημμυρήσει» από Λευκές Νύχτες.

Μετά την Κύμη και το Αλιβέρι, η ΔΗ.Κ.ΑΔΙ.ΜΕ. του Δήμου Διρφύων – Μεσσαπίων προσκαλεί μικρούς και μεγάλους σε μια Λευκή Νύχτα, στη γιορτή φωταγώγησης του χριστουγεννιάτικου Δέντρου της πόλης, το  Σάββατο 2/12/2023 στις 19:00 μ.μ. στην Κεντρική πλατεία Ψαχνών.

Θα διασκεδάσουμε με το παιδικό πρόγραμμα , θα απολαύσουμε την φιλαρμονική του Δήμου μας, μουσικές και χορούς από τοπικούς συλλόγους και φυσικά… θα υποδεχτούμε τον Άγιο Βασίλη που θα μοιράσει αγάπη και δώρα.

Λευκή νύχτα στην Κύμη

Λευκή Νύχτα-Χριστουγεννιάτικη γιορτή θα πραγματοποιηθεί  και στην πλατεία της Κύμης στις 16 Δεκεμβρίου και ώρα 6 το απόγευμα από την Ε.Ε.Β.Ε. Κύμης και Περιχώρων με την στήριξη του Δήμου Κύμης Αλιβερίου.

Μικρούς και μεγάλους περιμένουν face painting, Μουσική, Κεράσματα, Άγιος Βασίλης  και πολλές εκπλήξεις.

Ο Δήμος Κύμης σας προσκαλεί το Σάββατο (16/12) στην Πλατεία για μια αξέχαστη εμπειρία.

Έρχεται Λευκή Νύχτα και στο Αλιβέρι

Μια μαγική βραδιά ετοιμάζει ο Εμπορικός Σύλλογος Αλιβερίου στην Εύβοια για τη φετινή 7η Λευκή Νύχτα, το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023.

Η πόλη του Αλιβερίου θα βάλει τα γιορτινά της για να υποδεχτεί μικρούς και μεγάλους στην επίσημη έναρξη της εορταστικής περιόδου.

Οι εκδηλώσεις θα αρχίσουν στις 19.00 με την είσοδο του Άγιου Βασίλη στην πόλη και φυσικά όλα τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά, συμμετέχοντας στην μεγάλη γιορτή.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων, θα στηθούν πανέμορφα βαυβαρικά σπιτάκια, με διαφορετικό θέμα το καθένα. Ειδικότερα, δεν θα μπορούσε να λείπει το αρχοντικό του Άγιου Βασίλη, όπου θα βρίσκεται ο Άγιος Βασίλης και ο βοηθός του, το ξωτικό.

Επίσης θα στηθεί Ζαχαρόσπιτο που θα προσφέρει Μαλλί της Γριάς και ζεστή σοκολάτα.

Θα στηθεί επίσης Ταχυδρομείο όπου οι μικροί μας φίλοι θα μπορούν να βρουν υλικά για να φτιάξουν τη δική τους χριστουγεννιάτικη κάρτα. Στο Εργαστήρι των Παιχνιδιών θα υπάρχουν χριστουγεννιάτικες ξυλοτεχνίες και ζωγραφική σε καβαλέτα, ενώ στο Στέκι των Ξωτικών θα γίνεται Face Painting από τα ξωτικά μας.

Οι εκπλήξεις δεν σταματούν εκεί! Θα υπάρχει Animateur για παιχνίδια και χορό, φουσκωτά παιχνίδια, ενώ θα διοργανωθεί και Κυνήγι Θησαυρού, με τα εξής χαρακτηριστικά:

ΧΑΡΤΗΣ ΘΗΣΑΥΡΟΥ: όλα τα παιδιά παίρνουν από τον Άγιο Βασίλη από έναν χάρτη με όλες τις γειτονιές της εκδήλωσης.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ: η περιήγηση σε όλες τις γειτονιές και η λύση όλων των κρυμμένων γρίφων (κάθε δράση = 1 γρίφος).

ΣΚΟΠΟΣ: η απόκτηση και συμπλήρωση όλων των αυτοκόλλητων στον χάρτη (κάθε γρίφος = 1 αυτοκόλλητο).

ΔΩΡΟ: θα δοθεί ένα δώρο σε όλα τα παιδιά που θα ολοκληρώσουν την αποστολή και θα συγκεντρώσουν όλα τα αυτοκόλλητα από τους έξι σταθμούς.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr