Ξένιος Ζευς: Με το Σωματείο εστίασης της Εύβοιας συναντήθηκε η Κωνσταντίνα Καραμπατσώλη
Ειδησεις ευβοια

Ξένιος Ζευς: Με το Σωματείο εστίασης της Εύβοιας συναντήθηκε η Κωνσταντίνα Καραμπατσώλη

Στην συνάντηση, όπου εκπροσωπηθήκε το σωματείο εστίασης της Εύβοιας, από τον Πρόεδρο Βασίλη Ευθυμίου, τον Αντιπρόεδρο Βασίλη Χαρίση και τον Γ.Γ. Στέλιο Ιορδάνου συζητήθηκε η αντίθεση του στο νέο φορολογικό νομοσχέδιο

Συνάντηση σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε χθες με την Βουλευτή Ευβοίας της ΝΔ Κωνσταντίνας Καραμπατσώλη και του Σωματείου Εστίασης Ευβοίας ‘’Ο ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ’’ μετά από αίτημα του συλλόγου.

Στην συνάντηση, όπου εκπροσωπηθήκε το σωματείο από τον Πρόεδρο Βασίλη Ευθυμίου, τον Αντιπρόεδρο Βασίλη Χαρίση και τον Γ.Γ. Στέλιο Ιορδάνου συζητήθηκε η αντίθεση του στο νέο φορολογικό νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση και που δεν επιφέρει, σύμφωνα με αυτό, φορολογική δικαιοσύνη, αντιθέτως οδηγεί εκατοντάδες επιχειρήσεις και στην περιοχή μας στο κλείσιμο.

«Στηλιτεύσαμε επίσης την αναντιστοιχία λεγομένων και πράξεων του Πρωθυπουργού για την απόφαση αύξησης του ΦΠΑ από τις αρχές του 2024», τονίζει ο Ξένιος Ζευς σε σχετική ανακοίνωση και επισημαίνει πως η κυρία Καραμπατσώλη δεσμεύτηκε να μεταφέρει τις ανησυχίες και την αντίθεση του, σαν βασικά πληττόμενου επαγγελματικού κλάδου, στα αρμόδια στελέχη της κυβέρνησης, κάνοντας ουσιαστική τοποθέτηση πάνω σε αυτά, προωθώντας και το σχετικό υπόμνημα που της κατέθεσαν στο Υπουργείο Οικονομικών.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr