Υπόθεση Βαλυράκη: Απειλούν μάρτυρα – κλειδί της δολοφονίας του πρώην υπουργού στην Εύβοια
Ειδησεις ευβοια

Υπόθεση Βαλυράκη: Απειλούν μάρτυρα – κλειδί της δολοφονίας του πρώην υπουργού στην Εύβοια

Απειλές για τη ζωή του δέχεται μάρτυρας «κλειδί» για τον θάνατο του Σήφη Βαλυράκη τον Ιανουάριο του 2021 στην Ερέτρια.

Εφιαλτικές στιγμές περνάει ο άνθρωπος «κλειδί» στην υπόθεση θανάτου του Σήφη Βαλυράκη,  από την ημέρα που έγινε μάρτυρας, όπως αποκαλύπτει ο ίδιος στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Οι δύο ψαράδες που φέρονται να εμπλέκονται στον θάνατο του Σήφη Βαλυράκη τον Ιανουάριο του 2021 στην Ερέτρια, θα οδηγηθούν σε δίκη το επόμενο διάστημα καθώς το παραπεμπτικό βούλευμα που είχε εκδοθεί στα τέλη του περασμένου Ιανουαρίου κατέστη αμετάκλητο στις 27 Μαρτίου.

Οι δύο κατηγορούμενοι ψαράδες κατά την απολογία τους είχαν αρνηθεί τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, φέρεται να είχαν υποστηρίξει πως δεν βρίσκονταν στο σημείο θανάτου του Σήφη Βασιλάκη, προτείνοντας μάλιστα μεγάλο αριθμό μαρτύρων.

Οι καταγγελίες του ανθρώπου «κλειδί»

Ο άνθρωπος «κλειδί» στην υπόθεση δολοφονίας του Σήφη Βαλυράκη καταγγέλλει πως ζει μια κόλαση από την ημέρα που έγινε άθελά του μάρτυρας στην υπόθεση. «Με απειλούν ότι “λίγα είναι τα ψωμιά μου” “2.000 σε έναν Αλβανό και έχεις τελειώσει”. Πρόσφατα απείλησαν συγγενικό μου πρόσωπο, λέγοντάς του “απομακρύνσου γρήγορα από κοντά του, γιατί θα πάθεις ό,τι πάθει και αυτός”. Ζω μια κόλαση. Μάρτυρες φοβούνται να καταθέσουν. Εγώ και πού περπατάω στον δρόμο, κοιτάζω μπρος πίσω», αποκάλυψε.

«Τον χτύπησαν στο κεφάλι με το πάνω μέρος του κονταριού»

Ο μάρτυρας «κλειδί» συνέχισε: «Είδα τους ψαράδες που διαπληκτίστηκαν. Είδα κύκλους να κάνουν. Τον χτύπησαν στο κεφάλι με το πάνω μέρος του κονταριού. Αυτά δεν τα είδα μόνο εγώ, τα είδαν και άλλοι. Δεν ήξερα ότι είναι στο σκάφος ο Σήφης Βαλυράκης, μετά το έμαθα».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr