Ζεμπίλης: Το «Ευχαριστώ» στον Σύλλογο Αρχιτεκτόνων για τα έργα στη Χαλκίδα
Ειδησεις ευβοια

Ζεμπίλης: Το «Ευχαριστώ» στον Σύλλογο Αρχιτεκτόνων για τα έργα στη Χαλκίδα

Ο Θανάσης Ζεμπίλης παρευρέθηκε στην κοπή της βασιλόπιτας του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων και εκθείασε την συνεισφορά τους σε έργα στην πόλη της Χαλκίδας

Στη κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του Συλλόγου Διπλωματούχων Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Εύβοιας παρευρέθηκε χθες βράδυ ο Βουλευτής Ευβοίας, Θανάσης Ζεμπίλης. Κατά τον σύντομο χαιρετισμό του και αφού ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά με υγεία και δύναμη, ο κ. Ζεμπίλης συγχάρηκε την πρόεδρο κ. Γ. Ρουσσοδήμου και τα μέλη του Δ.Σ., διότι όπως ανέφερε «ο Σύλλογος Αρχιτεκτόνων είναι από τα πιο ζωντανά και δημιουργικά κύτταρα της επιστημονικής μας κοινότητας και τοπικής μας κοινωνίας».

 

Επίσης, ο κ. Ζεμπίλης ευχαρίστησε τους αρχιτέκτονες που υπηρετούν στο Δήμο Χαλκιδέων, αλλά και το Σύλλογο, διότι κατά τη περίοδο της δημοτικής του θητείας (2007-2014) «ο Σύλλογος σας στάθηκε αρωγός και σύμμαχος της δημοτικής μας αρχής σε έργα ανάπλασης δημόσιων χώρων, όπως είναι το κτιριακό συγκρότημα των «Αστεριών» στη Βοιωτική ακτή, το οποίο εγκαινιάσαμε τον Νοέμβριο του 2013 με την «1η Έκθεση Αρχιτεκτονικού Έργου», που διοργανώσατε με τη συμβολή του ΤΕΕ/Π.Τ. Εύβοιας. Επίσης, είχαμε τη συμπαράσταση του Συλλόγου στο έργο της αναμόρφωσης του εμπορικού κέντρου της Χαλκίδας και της πεζοδρόμησης της Αβάντων και άλλων εμπορικών δρόμων σε μια περίοδο που υπήρχαν πολλές αντιδράσεις και ουσιαστικά η πόλη βρέθηκε απέναντί μας. Σήμερα, όμως, όλοι απολαμβάνουμε το έργο αυτό, οι καταστηματάρχες, το αγοραστικό κοινό, οι επισκέπτες, οι συμπολίτες μας, τα μικρά παιδιά. Και όχι μόνο αυτό, αλλά είναι πάνδημο το αίτημα να συνεχιστούν και να επεκταθούν οι πεζοδρομήσεις και οι αστικές αναπλάσεις, ώστε να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής των πολιτών»!

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr