Καιρός

Κακοκαιρία Ελπίδα: Σε επιφυλακή η Ομάδα Διάσωσης Εύβοιας S.A.R – 312 – Αναμένονται χιόνια μέχρι το κύμα

Από το Σάββατο 22/2 και για όλη την υπόλοιπη εβδομάδα η Ομάδα Διάσωσης Εύβοιας S.A.R - 312 τίθεται σε άμεση ετοιμότητα εν όψη του χιονιά που αναμένεται στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Κύμης Αλιβερίου.
Κακοκαιρία Ελπίδα: Σε επιφυλακή η Ομάδα Διάσωσης Εύβοιας S.A.R – 312 – Αναμένονται χιόνια μέχρι το κύμα

Κακοκαιρία Εύβοια: Από το Σάββατο 22/2 και για όλη την υπόλοιπη εβδομάδα η Ομάδα Διάσωσης Εύβοιας S.A.R – 312 τίθεται σε άμεση ετοιμότητα εν όψη του χιονιά που αναμένεται στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Κύμης Αλιβερίου.

Ο επικεφαλής της Ομάδας, Νίκος Αποστόλου μίλησε στο evima.gr και μεταξύ άλλων σημείωσε τα εξής:
“Από σήμερα έχουμε ξεκινήσει διαδικασίες όλη η Ομάδα με έλεγχο του ατομικού μας εξοπλισμού αλλά και των τετρακίνητων Οχημάτων που διαθέτει η ομάδα μας για να μπορούμε να επιχειρήσουμε με ασφάλεια πάνω απ’ όλα όπου παραστεί ανάγκη.

Θέλουμε να παρακαλέσουμε τους πολίτες να μην κάνουν άσκοπες μετακινήσεις ειδικά κατά τις νυχτερινές ώρες σε περίπτωση χιονόπτωσης η παγετού.

Η ομάδα θα περιπολεί με τα τετρακίνητα οχήματα μέρα νύχτα σε περιοχές που θα είναι έντονα τα φαινόμενα για να εντοπίζουμε τυχόν προβλήματα που μπορεί να δημιουργηθούν, όπως πτώσεις δέντρων η οχήματα που ίσως έχουν ακινητοποιηθεί λόγο παγετού.

Και εννοείται ότι θα είμαστε έτοιμοι σε συνεργασία με τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων να μεταφέρουμε όπως και άλλες χρονιές άτομα που χρήζουν βοήθειας και δεν μπορούν να μετακινηθούν από τα αποκλεισμένα χωριά.

Ευχόμαστε από καρδιάς τα φαινόμενα να είναι ήπια”.

Εικόνες από τη συμβολή της Ομάδα Διάσωσης Εύβοιας S.A.R – 312 σε αντίστοιχες καιρικές συνθήκες

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ