Καιρός

Μαρουσάκης στο evima.gr: Ισχυρές χιονοπτώσεις στην Εύβοια τις επόμενες ώρες

Χιόνια στην Εύβοια τις επόμενες ώρες και νέα κακοκαιρία από βδομάδα προβλέπει ο Κλέαρχος Μαρουσάκης, μιλώντας στο evima.gr.
Μαρουσάκης στο evima.gr: Ισχυρές χιονοπτώσεις στην Εύβοια τις επόμενες ώρες

Για πυκνές χιονοπτώσεις στην Εύβοια τις επόμενες ώρες προειδοποιεί μιλώντας στο evima.gr, ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης, καθώς ανέφερε πως, η κακοκαιρία «Διομήδης» θα συνεχιστεί.

Σύμφωνα με τον ίδιο, τις επόμενες ώρες τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού θα είναι η κατακόρυφη πτώση της θερμοκρασίας, τα χιόνια, οι πολύ θυελλώδεις βοριάδες στο Αιγαίο και την Βόρεια Εύβοια αλλά και ο ισχυρός παγετός σε πεδινές περιοχές. Τα χιόνια αναμένονται από 300 μέτρα και πάνω σε πεδινές και ημιπεδινές περιοχές.

ΝΕΑ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Όπως έχουμε ενημερώσει και σε πρόσφατη ανάρτησή μας, ο Χειμώνας ήρθε για να μείνει για το υπόλοιπο του μήνα τουλάχιστον μιας και ο “Ωμέγα” εμποδιστής που αναπτύσσεται στη δυτική βορειοδυτική Ευρώπη (τέταρτο βίντεο) θα στέλνει κατά περιόδους ψυχρά κύματα προς την περιοχή μας. Έτσι λοιπόν είναι πολύ πιθανό προς τα μέσα της άλλης εβδομάδας να επηρεαστούμε από ένα νέο ισχυρό κύμα ψύχους για το οποίο όμως δεν έχουμε ακόμη επαρκή στοιχεία ώστε να δώσουμε περισσότερες λεπτομέρειες».

Πάντως αμέσως μετά την κακοκαιρία Διομήδη όπως αναφέρει ο γνωστός μετεωρολόγος έρχεται νέο ψύχος χωρίς να είναι γνωστ΄ακόμα επαρκή στοιχεία.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ