Καιρός

Μαρουσάκης στο evima.gr: Μέχρι τη θάλασσα θα φτάσει το χιόνι στην Εύβοια

Ο έμπειρος μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης, μίλησε στο evima.gr για την νέα κακοκαιρία «Ελπίδα».
Μαρουσάκης στο evima.gr: Μέχρι τη θάλασσα θα φτάσει το χιόνι στην Εύβοια

Σε κλοιό χιονιά βρίσκεται η Εύβοια τις τελευταίες ώρες, με τους μετεωρολόγους να κάνουν λόγο για πολικές θερμοκρασίες και χιόνια στα πεδινά και λευκό τοπίο ακόμα και στη Χαλκίδα.

Το πρώτο κύμα της κακοκαιρίας είναι σε εξέλιξη από σήμερα, Τετάρτη 19 Ιανουαρίου, ενώ το δεύτερο και σφοδρότερο κύμα θα έρθει το Σαββατοκύριακο. Κύρια χαρακτηριστικά του καιρού μέχρι την επόμενη εβδομάδα θα είναι οι πυκνές χιονοπτώσεις και η μεγάλη πτώση της θερμοκρασίας, που σε κάποιες περιοχές θα αγγίξει και τους -20C.

Ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης, μιλώντας στο evima.gr, ανέφερε πως, η νέα κακοκαιριά με το όνομα Ελπίδα, θα φέρει πυκνές χιονοπτώσεις το Σαββατοκύριακο στην Εύβοια. Συγκεκριμένα ο κ. Μαρουσάκης ανέφερε, «Η Εύβοια είναι από τις περιοχές που θα επηρεαστούν αρκετά από την νέα κακοκαιριά με πολικές θερμοκρασίες και χιόνια ακόμα και στα 100 μέτρα. Η δεύτερη ψυχρή εισβολή θα έχει μεγάλη διάρκεια και θα ξεκινήσει από το Σάββατο και θα συνεχιστεί μέχρι τα μέσα της επόμενης εβδομάδας με τη θερμοκρασία να δείχνει έως -20 βαθμούς Κελσίου. Θα δούμε χιόνια σε αρκετές παραθαλάσσιες περιοχές».

 

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ