Καιρός

Προειδοποίηση Αρναούτογλου: Έχω πολλά χρόνια να δω τέτοια… χιονο-εξέλιξη – Στα λευκά θα ντυθεί Εύβοια και Σκύρος (video)

Προειδοποίηση Αρναούτογλου: Έχω πολλά χρόνια να δω τέτοια… χιονο-εξέλιξη – Στα λευκά θα ντυθεί Εύβοια και Σκύρος (video)

Πάντα έγκαιρα, έγκυρα και αυθεντικά ο Σάκης Αρναούτογλου καταγράφει τις εξελίξεις για τον καιρό. Και πλέον προειδοποιεί για μια ασυνήθιστη προτίμηση του χιονιά που έρχεται στα αιγαιοπελαγίτικα νησιά. Σύμφωνα με την πρόγνωση η Εύβοια και Σκύρος θα επηρεαστούν σημαντικά από την κακοκαιρία με το χιόνι να φτάνει μέχρι και το κύμα της θάλασσας.

Αναλυτικά όσα γράφει στην ανάλυσή του ο έμπειρος προγνώστης καιρού της ΕΡΤ:

«Ο επερχόμενος χιονιάς φαίνεται να δείχνει μια ιδιαίτερη προτίμηση στα αιγαιοπελαγίτικα νησιά σύμφωνα και μετά σημερινά προγνωστικά στοιχεία και όπως σας είπα και τις προηγούμενες ημέρες!

Πολλά χρόνια είχα να δω μια τέτοια χιονο-εξέλιξη από τα προγνωστικά μοντέλα, πραγματικά!!

Την ερχόμενη Κυριακή, 23/1/2022, το χρώμα το λευκό, που υποδηλώνει μεγάλη πιθανότητα για χιονόπτωση, πιάνει όπως βλέπετε τα περισσότερα νησιά του Αιγαίου μέχρι και τη θάλασσα αλλά και τις περισσότερες περιοχές της Κρήτης και τα βόρεια Δωδεκάνησα με πολύ χαμηλό υψόμετρο!!!
Θα την κρατήσω όπως και να’χει για αρχείο!

Για να δούμε αν θα επιμείνουν και τα αυριανά προγνωστικά στοιχεία σ’ αυτήν την κατά τ’άλλα πολύ πιθανή εξέλιξη!

 

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ