Καιρός

Προσοχή! Προειδοποίηση Αρναούτογλου για ισχυρό χιονιά στην Εύβοια το πρωί…

Χιονοπτώσεις ακόμα και σε παραθαλάσσια τμήματα της Εύβοιας βλέπει για το Σαββατοκύριακο ο Σάκης Αρναούτογλου.
Προσοχή! Προειδοποίηση Αρναούτογλου για ισχυρό χιονιά στην Εύβοια το πρωί…

Ο έμπειρος προγνώστης καιρού της ΕΡΤ προειδοποιεί για πολύ σοβαρή επιδείνωση του καιρού και ψύχος που θα πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή. Χιόνια θα κάνουν την εμφάνισή τους ακόμα και σε μηδενικά υψόμετρα σε Εύβοια και κεντρική Ελλάδα.

Μάλιστα από την Τετάρτη, ξεκινούν οι χιονοπτώσεις στην Εύβοια με τον Σάκη Αρναούτογλου να προειδοποιεί για εμφάνισή τους ακόμα και σε υψόμετρο άνω των 100 μέτρων, αλλά και την πολύ σημαντική πτώση της θερμοκρασίας που θα ξεκινήσει την Παρασκευή και θα διατηρηθεί όλη την ερχόμενη εβδομάδα σε πολύ χαμηλά επίπεδα.

Παράλληλα την Τετάρτη θα έχουμε τοπικές βροχές στην κεντρική και νότια Εύβοια στις Κυκλάδες και στη βόρεια Κρήτη, ενώ από το μεσημέρι και μετά στην Αττική και την Εύβοια θα ανοίξει ο καιρός.

Βαθμιαία θα έχουμε σύννεφα στο νότια τμήματα της Πελοποννήσου και το βράδυ προς το ξημέρωμα της Πέμπτης θα έχουμε ξαστεριά. Στην Αττική και προς το ξημέρωμα της Τετάρτης κάποια σύννεφα από την Ευβοια ίσως πλησιάσουν το ΒΑ τμήμα και δεν αποκλείεται να πέσει χιόνι κατά τόπους.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ