Θα δούμε «Χιόνια στις βάρκες… της Εύβοιας;» – O Γιάννης Καλλιάνος συνοψίζει τα δεδομένα του καιρού
Καιρός

Θα δούμε «Χιόνια στις βάρκες… της Εύβοιας;» – O Γιάννης Καλλιάνος συνοψίζει τα δεδομένα του καιρού

Πόσο χιόνι θα πέσει τελικά στην Εύβοια

Χιονοπτώσεις στην Εύβοια “βλέπει”  για το παρασκευοσαββατοκύριακο και ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος σύμφωνα με ανάρτησή του στο Facebook

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο αναμένουμε περισσότερο κρύο και πρόσκαιρες χιονοπτώσεις σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές της Βόρειας Ελλάδας ενώ γρήγορα, από το βράδυ της Παρασκευής, ο καιρός θα γίνει «Βορείου ρεύματος» όπως λέγεται Μετεωρολογία.

Αυτό σημαίνει πως από τα μεσάνυχτα της Παρασκευής έως και το βράδυ του Σαββάτου οι περιοχές που χιονίζει θα είναι το Πήλιο, οι Σποράδες, η Εύβοια, η Αττική και η Βοιωτία, το Βορειανατολικό Αιγαίο, η Κρήτη και οι Κυκλάδες.

Τα χιόνια όμως θα είναι πρόσκαιρα και σίγουρα, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, δεν θα χιονίσει μέχρι και τις βάρκες.

Τα πιο χαμηλά υψόμετρα χιονόπτωσης θα είναι σε περιοχές του Πηλίου, της Βοιωτίας και του Βορειοανατολικού Αιγαίου

Θα επικρατεί ψύχος στα ορεινά της χώρας.

Στους -13 με -14°C θα κατρακυλήσει η θερμοκρασία στα πιο ορεινά της Δυτικής Μακεδονίας, στους -10°C στα ορεινά της Κεντρικής Ελλάδας και στους -6°C στα ορεινά της Πελοποννήσου.

“Από την ερχόμενη Τρίτη 7 Φλεβάρη και μετά τάζουν τώρα τα μοντέλα περισσότερο κρύο. Να τα πιστέψουμε; Να βγούμε να το πούμε; Μήπως εκτεθούμε; Προτιμώ να μη μιλήσω και να το κάνω όταν έρθει η ώρα” αναφέρει και προσθέτει πως προτιμά να μην μιλήσει αλλά να ενημερώσει έγκαιρα και σωστά τους πολίτες της χώρας.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr