Δείτε το ποίημα που έγραψε ο Γιάννης μας για τον Ημιμαραθώνιο Κρήτης
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δείτε το ποίημα που έγραψε ο Γιάννης μας για τον Ημιμαραθώνιο Κρήτης

Συνεχίζει να μας κάνει πολύ υπερήφανους ο Γιαννάκης από τα Κριεζά Ευβοίας. Έγραψε ένα μοναδικό ποίημα με το τάμπλετ του, το οποίο παρέδωσε στον Ημιμαραθώνιο Κρήτης. Θα βρίσκεται εκεί την Κυριακή 6/10 και φυσικά θα τρέξει μαζί με τον φίλο του το Γιάννη Νερολαδάκη. Γιάννη ανυπομονούμε να σε καμαρώσουμε καλή επιτυχία!!!

Δείτε την ανακοίνωση του Ημιμαραθώνιου:

Ένα ποίημα που έγραψε ο Γιάννης με το τάμπλετ του και μας το έδωσε την ημέρα των γυρισμάτων.
Ο Γιάννης Σαμαράς θα είναι την Κυριακή στον Ημιμαραθώνιο Κρήτης και θα τρέξει μαζί με τον συμπρωταγωνιστή και φίλο του το Γιάννη Νερολαδάκη

Είμαστε πολύ τυχεροί που γνωρίσαμε τον Γιάννη , ένα παιδί με αστείρευτο χιούμορ που δε σταματούσε να μας κάνει να γελάμε με τις ατάκες του.

Ο Γιάννης πια εκτός από ένας καλός πιανίστας είναι και ένας καλός ηθοποιός, γιατί όπως είπε σε τηλεοπτικό σταθμό μετά την ανάρτηση του βίντεο , «όταν βάλουμε κάτι στο μυαλό μας μπορούμε να το πραγματοποιήσουμε»

Ευχαριστούμε θερμά τους συλλόγους τυφλών που μας έφεραν σε επαφή με την οικογένεια του Γιάννη αλλά και τους γονείς και τον αδερφό του που αγκάλιασαν την προσπάθεια μας να δείξουμε ότι όλοι μπορούν και έχουν δικαίωμα στη ζωή και στον αθλητισμό.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr