Τραγωδία στην Εύβοια: Κοντζιάς για τον 40χρονο – «Είμαστε συγκλονισμένοι όλοι, ήταν ένας ήσυχος άνθρωπος»
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τραγωδία στην Εύβοια: Κοντζιάς για τον 40χρονο – «Είμαστε συγκλονισμένοι όλοι, ήταν ένας ήσυχος άνθρωπος»

«Έχουμε συγκλονιστεί όλοι, κανένας δεν ξέρει τι συνέβη» δήλωσε ο δήμαρχος Ιστιαίας Αιδηψού Γιάννης Κοντζιάς

Νεκρός εντοπίστηκε ένας 40χρονος άνδρας, ο οποίος αγνοείτο, το απόγευμα του Σαββάτου, σε χωματόδρομο στην Λιχάδα της Εύβοιας, μετα από έρευνα της Πυροσβεστικής.

Ο 40χρονος βρέθηκε νεκρός με χτυπήματα στο κεφάλι, σε χωματόδρομο που βρίσκεται, 100 μέτρα από το σπίτι του μέσα σε πευκώδη περιοχή, του οποίου είχαν χαθεί τα ίχνη από την περασμένη Τρίτη 1 Φεβρουαρίου. Μεγάλη επιχείρηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον εντοπισμό του, ήταν σε εξέλιξη όλες τις προηγούμενες ημέρες.

Ωστόσο οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο άτυχος άνδρας το πρωί της Τρίτης είχε πάει στην Ιστιαία για να κάνει το εμβόλιο κατα του κορονοϊού, από εκείνη την ώρα και μετά χάθηκαν τα ίχνη του. Φως στα αίτια του θανάτου πρόκειται να ρίξει η νεκροψία/ νεκροτομή.

«Έχουμε πραγματικά όλοι συγκλονιστεί από το θάνατο του άνδρα στην Λιχάδα ήταν ένας ήσυχος άνθρωπος χωρίς να έχει δώσει δικαιώματα ή να έχει προκαλέσει. Κανεις δεν έχει εικόνα για το τι πραγματικά συνέβη», δήλωσε στο evima.gr o δήμαρχος Ιστιαίας Αιδηψού Γιάννης Κοντζιάς.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr