Έτσι είναι σήμερσ το beach bar με τον σερβιτόρο-δύτη στη Ρόδο (pics-video)
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έτσι είναι σήμερσ το beach bar με τον σερβιτόρο-δύτη στη Ρόδο (pics-video)

Σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες μέρες σχετικά με τους σερβιτόρους-δύτες σε γνωστό beach bar στη Ρόδο.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες της ΕΡΤ, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη η εισαγγελική έρευνα για το κατάστημα στην περιοχή Σάντα Μαρίνα στη Ρόδο.

Παράλληλα, οι υπάλληλοι του beach bar συνεχίζουν να στηρίζουν τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης, την ώρα που εκείνος περιμένει να ολοκληρωθούν οι έλεγχοι.

Ρόδος: Παραμένουν στη θέση τους οι ξύλινες κατασκευές

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι 27 ξύλινες κατασκευές, του beach bar, με μεταλλική βάση που βρίσκονται εντός θαλάσσης, οι οποίες χρεώνονται 150 ευρώ, δεν έχουν αφαιρεθεί. Παράλληλα όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, οι ξαπλώστρες, που η πρώτη σειρά τους βρίσκεται ακριβώς «πάνω» στο κύμα και χρεώνονται 60 ευρώ και η δεύτερη σειρά στα 50 ευρώ.

Οπως φαίνεται στα πλάνα της κάμερας της ΕΡΤ, το beach bar, βρίσκεται κανονικά σε λειτουργία ενώ δεν έχει γίνει κάποια παρέμβαση είτε στις κατασκευές εντός θαλάσσης, είτε στις ξαπλώστρες και τα τραπεζοκαθίσματα.

Ρόδος: Οι εργαζόμενοι στηρίζουν την επιχείρηση

Αρκετοί εργαζόμενοι του καταστήματος μίλησαν στο ίδιο μέσο, και τόνισαν ότι ο σάλος που προκλήθηκε αδικεί την επιχείρηση. Οι εργαζόμενοι επέμειναν ότι δεν δουλεύουν επί 8 ώρες βρεγμένοι και ανέφεραν ότι έχουν εφοδιαστεί από την εργοδοσία και με ειδική στολή «η οποία στεγνώνει από το θαλασσινό νερό μέσα σε δύο λεπτά».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr