Αυτό είναι το ελληνικό μενού που δοκίμασε ο Τζορτζ Κλούνεϊ στη Μύκονο (pics-video)
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυτό είναι το ελληνικό μενού που δοκίμασε ο Τζορτζ Κλούνεϊ στη Μύκονο (pics-video)

Στη Μύκονο για μια εκδήλωση του ελβετικού οίκου ωρολογοποιίας Omega βρέθηκε χθες ο διάσημος ηθοποιός Τζορτζ Κλούνεϊ και εντυπωσίασε τόσο με την ομορφιά του όσο και με την ευγένειά του.

Ο διάσημος ελβετικός οίκος παρουσίασε τη νέα του συλλογή ρολογιών σε ένα λαμπερό event στην παραλία της Λιας, η οποία είχε διαμορφωθεί κατάλληλα, με τις ξαπλώστρες και τις ομπρέλες να απομακρύνονται και τη θέση τους να παίρνουν κεριά που έκαναν το σκηνικό ακόμη πιο μαγικό όταν έπεσε ο ήλιος.

Σύμφωνα με το Mykonos Live TV, τα μέτρα ασφαλείας γύρω από την εκδήλωση ήταν δρακόντεια, καθώς υπήρχε έλεγχος σε απόσταση τριών χιλιομέτρων από την παραλία για την έλευση του Κλούνεϊ.

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ συνομίλησε με πολλούς καλεσμένους

Όσο για τον Τζορτζ Κλούνεϊ, ο οποίος κατέφθασε στη Μύκονο χθες το μεσημέρι, και ο οποίος είναι ambassador της Omega, ήταν ευδιάθετος και χαμογελαστός και συνομίλησε με πολλούς από τους καλεσμένους της λαμπερής εκδήλωσης.

(O Τζορτζ Κλούνεϊ με τον creative director του περιοδικού Esquire, Νικ Σάλιβαν)

Ιδιαίτερο το σκηνικό στην παραλία της Λιας για τη λαμπερή εκδήλωση της Omega

Μεταξύ των καλεσμένων ήταν ο Πολ Γουέσλεϊ, ο 41χρονος ηθοποιός και πρώην μοντέλο που έγινε ευρύτερα γνωστός υποδυόμενος τον Stefan Salvatore στην τηλεοπτική σειρά «Τα ημερολόγια ενός βρικόλακα». O Γουέσλεϊ συνοδευόταν από τη σύντροφό του, το μοντέλο από τη Βραζιλία Νάταλι Κούκενμπεργκ.

(Ο ηθοποιός Πολ Γουέσλεϊ με τη σύντροφό του Νάταλι Κούκενμπουργκ)

Τι περιλάμβανε το μενού

Μετά τη λαμπερή εκδήλωση, ο Τζορτζ Κλούνεϊ και οι υπόλοιποι καλεσμένοι απόλαυσαν το μενού του σεφ Τάσου Μαντή, το οποίο περιλάμβανε καλοκαιρινή σαλάτα, καπνιστό μαγιάτικο, μπακαλιάρο ποσέ και παγωτό κεράσι με τη συνοδεία ελληνικών κρασιών.

Στην εκδήλωση έδωσαν το «παρών» 200 δημοσιογράφοι απ’ όλον τον κόσμο, μεταξύ των οποίων και απεσταλμένοι των αμερικανικών περιοδικών Vogue και Marie Claire, καθώς και πολλοί influencers.

Ανάμεσά τους η fashion director του Elle Spain, Λόρα Σομόζα, αλλά και ο creative director του περιοδικού Esquire, Νικ Σάλιβαν.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr