Αυτό είναι το κοινό της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μπάμπη Αναγνωστόπουλο
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυτό είναι το κοινό της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μπάμπη Αναγνωστόπουλο

Τα κοινά στοιχεία στη συμπεριφορά της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Η εγκληματολόγος Δήμητρα Τσίτση μίλησε στο mega και τόνισε πως εάν είχε βρεθεί από την αρχή τι οδήγησε στο θάνατο την Μαλένα τότε ίσως και να είχαν αποτραπεί οι θάνατοι της Ίριδας και της Τζωρτζίνας.

Σχολιάζοντας τις αναρτήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου σχετικά με τον καρκίνο, δήλωσε πως πρόκειται για επίδειξη ισχύος, δηλαδή ότι ήθελε να κερδίσει τον κόσμο για να φανεί ως ένα άτομο ηθικής, που δεν θα μπορούσε να βλάψει ανθρώπους.

Η κ. Τσίτση αναφέρθηκε στα κοινά στοιχεία στη συμπεριφορά της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

«Όταν χάνεις ένα δικό σου άνθρωπο, είτε σύζυγος είτε παιδιά, ιδιαίτερα τα παιδιά, το τελευταίο πράγμα που θες να κάνεις είναι να βγεις στο φως της δημοσιότητας και να τοποθετηθείς. Και ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος και η Ρούλα Πισπιρίγκου από τις πρώτες μέρες τοποθετήθηκαν στα ΜΜΕ και τα social media, προσπαθώντας να δείξουν με μία απάθεια ότι πονούν».

«Μέσα στην αμηχανία τους προσπαθούν να το παίξουν άνετοι με κάποιες κινήσεις, όπως τα χέρια. Αν παρατηρήσει κανείς το βλέμμα δεν ήταν ποτέ στην κάμερα. Και οι δύο πλάσαραν ιστορίες, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος με μία ληστεία για να αποπροσανατολίσει τις αρχές», είπε.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr