Αυτοδιοικητικός πάτησε με αμάξι σκύλο και έφυγε
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυτοδιοικητικός πάτησε με αμάξι σκύλο και έφυγε

Σοκ στους κατοίκους κοινότητας της ευρύτερης Περιφέρειας της Δυτικής Ελλάδος έχει φέρει το συμβάν που έγινε προ ημερών, σύμφωνα με πληροφορίες του dete.gr

Σοκ στους κατοίκους κοινότητας της ευρύτερης Περιφέρειας της Δυτικής Ελλάδος  έχει φέρει το συμβάν που έγινε προ ημερών, σύμφωνα με πληροφορίες του dete.gr.

Ένας οδηγός, σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλονται, έκανε αναστροφή και πήρε μπροσταριά έναν σκύλο, χωρίς καν να βγει από το αμάξι του να διαπιστώσει τι έγινε, αντίθετα, σηκώθηκε και έφυγε από το σημείο, σαν μην συνέβη τίποτα.

To σκυλί βρήκε τραγικό θάνατο. Ο οδηγός αυτός, σύμφωνα με τους κατοίκους του χωριού,  είναι άτομο που ασχολείται με τα κοινά και μάλιστα έχει καίρια θέση στην δημοτική αρχή του δήμου που ανήκει η συγκεκριμένη κοινότητα.

Το όλο θέμα, έχει πάρει διαστάσεις όπως ήταν φυσιολογικό αφού αρκετοί ήταν αυτοί που είδαν τον οδηγό να σκοτώνει τον σκύλο και να σηκώνεται και να φεύγει.

Σύμφωνα με πληροφορίες o σκύλος αυτός ήταν δεσποζόμενος, άνηκε σε κάτοικο της κοινότητας, η οικογένεια του οποίου έκανε μήνυση στον συγκεκριμένο οδηγό, γνωστοποιώντας τα στοιχεία της ταυτότητας του από την στιγμή που υπήρχε κόσμος και είδε τι συνέβη.

Για το συμβάν μάλιστα κατέθεσε η σύζυγος του ιδιοκτήτη στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής. Ο αυτό- διοικητικός και οδηγός που πρωταγωνίστησε σε αυτό το συμβάν αφού ειδοποιήθηκε από τις αρμόδιες αρχές (είχε εγκαταλείψει το σημείο, σύμφωνα με την κατάθεση που έγινε από την σύζυγο), παραδέχτηκε ότι ήταν αυτός που πάτησε το σκυλί.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, μίλησε για ατύχημα.

Από την άλλη βέβαια όταν πατάς ένα σκυλί δεν οφείλεις τουλάχιστον να κατέβεις και να δεις τι απέγινε το ζώο;”, σχολιάζει το dete.gr

Ο σκύλος αυτός βρήκε τραγικό θάνατο, πέθανε στον δρόμο αβοήθητος, κάτι που ενδεχομένως να είχε διαφορετικό αποτέλεσμα, αν ο οδηγός έδειχνε μία μεγαλύτερη ευαισθησία.

Το όλο θέμα έχει φέρει αγανάκτηση στους κατοίκους της κοινότητας, ενώ το συμβάν συζητιέται παντού και έχει φτάσει φυσικά και στα αυτά της δημοτικής αρχής του εκεί δήμου

Αυτό που εξοργίζει την κοινή γνώμη είναι αφενός η πράξη, από την άλλη η ταυτότητα του οδηγού. Η εγκατάλειψη ζώου από έναν άνθρωπο που ασχολείται με τα κοινά σίγουρα είναι ένα κακό παράδειγμα για τους δημότες και τους κατοίκους των γύρω χωριών.

Σε μία εποχή μάλιστα που γίνεται σοβαρές προσπάθειες από την πολιτεία για να αλλάξει η αντίληψη για τα ζώα, ειδικότερα στους κατοίκους της ορεινής και περιφερειακής επικράτειας.”

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr