Αγρίνιο: 14χρονος πέθανε μετά από πτώση με το ποδήλατό – Γολγοθάς δίχως τέλος για τους γονείς του
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αγρίνιο: 14χρονος πέθανε μετά από πτώση με το ποδήλατό – Γολγοθάς δίχως τέλος για τους γονείς του

Η μικρή κοινότητα της Κυψέλης Αγρινίου θρηνεί την τραγική απώλεια ενός 14χρονου παιδιού που έχασε τη ζωή του πέφτοντας από το ποδήλατό στις 26 Απριλίου.

Η σορός του μικρού Γαβριήλ, μετά την εξόδιο ακολουθία στο χωριό της Αιτωλοακαρνανίας, μεταφέρθηκε στην Αλβανία, όπου έγινε η ταφή, καθώς από εκεί κατάγονται οι γονείς του.

Σύμφωνα με το agriniopress, ο πατέρας του 14χρονου παιδιού αντιμετωπίζει τώρα πρόβλημα με την είσοδό του στην Ελλάδα, σε αντίθεση με τη σύζυγό του που μπορεί κανονικά να εισέλθει στη χώρα.

Το ζευγάρι δουλεύει στην περιοχή της Κυψέλης Αγρινίου εδώ και πολλά χρόνια όπου και διαμένει. Εξάλλου και ο Γαβριήλ γεννήθηκε και μεγάλωσε εκεί.

«Σε αυτή τη δύσκολη φάση το ζευγάρι χρειάζεται ο ένας τον άλλο. Η γυναίκα είναι είτε υποχρεωμένη να γυρίσει στην Ελλάδα και να εργαστεί, είτε να παραμείνει στην Αλβανία με τον άνδρα της, όπου ουσιαστικά δεν έχουν ούτε μέρος να μείνουν, ούτε κάπου να δουλέψουν. Το πρόβλημα αυτό πρέπει να λυθεί», δηλώνει χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της κοινότητας της Κυψέλης, Στράτος Ηλιάδης, κάνοντας παράλληλα έκκληση στις αρμόδιες υπηρεσίες να διευθετήσουν το θέμα για να επιστρέψουν οι γονείς του νεκρού παιδιού στο σπίτι και τις δουλειές τους.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr