Άγριος ξυλοδαρμός μαθητή από συμμαθητή του στο ΕΠΑΛ Χαλκίδας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άγριος ξυλοδαρμός μαθητή από συμμαθητή του στο ΕΠΑΛ Χαλκίδας

Σοβαρό περιστατικό ενδοσχολικής βίας σημειώθηκε στο ΕΠΑΛ Χαλκίδας

Σοβαρό περιστατικό ενδοσχολικής βίας σημειώθηκε στο ΕΠΑΛ Χαλκίδας τις προηγούμενες ημέρες.

Αυτό που ξεκίνησε ως καβγάς, λεκτικός, εξελίχθηκε σε άγριο ξυλοδαρμό μαθητή ο οποίος προσπάθησε να χωρίσει τους συμμαθητές του που πιάστηκαν στα χέρια και κατέληξε χτυπημένος.

Το σοβαρό περιστατικό έγινε μπροστά σε δεκάδες μαθητές του σχολείου ενώ όλα έγιναν τόσο γρήγορα που δεν πρόλαβε να επέμβει ούτε καθηγητής ούτε κανένας προκειμένου να μην υπάρξουν τραυματίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του egnomi.gr μετά το περιστατικό η Διεύθυνση του σχολείου αποφάσισε να κλειδώσει με λουκέτο την εξώπορτα του σχολείου, ώστε να μην μπαινοβγαίνουν εξωσχολικοί και μαθητές άλλων σχολείων.

Το μέτρο λειτούργησε αρχικά και η πόρτα άνοιγε συγκεκριμένες ώρες (κατά την άφιξη και αποχώρηση μαθητών), υπό την επίβλεψη καθηγητή, ο οποίος επέβλεπε την είσοδο και έξοδο μαθητών.

Ωστόσο, το μέτρο ατόνησε τις επόμενες μέρες, καθώς με τα κενά που υπάρχουν (λόγω απουσίας κάποιων καθηγητών, λόγω ασθενείας και άλλων λόγων), αλλά και της τακτικής των μαθητών να πηγαίνουν στα διαλλείματα στις κοντινές καφετέριες, με αποτέλεσμα κάθε λίγο και λιγάκι να χρειάζεται κάποιος να ξεκλειδώνει την πόρτα.

Σχετικά με τον χρόνο τέλεσης του συμβάντος, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι συνέβη πριν από μία εβδομάδα και μαθεύτηκε από στόμα σε στόμα, αφού αποτελεί πρώτο θέμα συζήτησης στα φροντιστήρια και στα υπόλοιπα μαθητικά στέκια της Χαλκίδας.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr