Αγρότες: Αποφασίζουν σήμερα για το μέλλον των κινητοποιήσεων
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αγρότες: Αποφασίζουν σήμερα για το μέλλον των κινητοποιήσεων

Πανελλαδική Σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί στις 12 το μεσημέρι στη Νίκαια της Λάρισας.

Για το μέλλον των κινητοποιήσεων αποφασίσουν σήμερα το μεσημέρι οι αγρότες κατά τη διάρκεια της Πανελλαδικής Σύσκεψης που θα πραγματοποιηθεί στις 12 το μεσημέρι στη Νίκαια της Λάρισας.

Οι αγρότες δεν κρύβουν ότι θέλουν να σκληρύνουν τη στάση τους αν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους την ώρα που ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης δεν αποκλείει συνάντηση μαζί τους.

Πριν από την κρίσιμη σύσκεψη πάντως οι αγρότες θα κάνουν συλλαλητήριο στη Λάρισα, ενώ στα Τρίκαλα πραγματοποιηθεί μηχανοκίνητη διαδήλωση διαμαρτυρίας στο κέντρο της πόλης.

Αγρότες και κτηνοτρόφοι ήδη συζητούν αν θα κατεβούν τις επόμενες ημέρες στην Αθήνα αποκλείοντας την πλατεία Συντάγματος. Εδώ και δέκα ημέρες, οι αγρότες έχουν στήσει και ενισχύουν καθημερινά τα μπλόκα σε νευραλγικά σημεία.

Στη Θεσσαλονίκη, στον κόμβο Δερβενίου, στην Κουλούρα Ημαθίας, στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής, στον κόμβο της Καρδίτσας, στον Πλατύκαμπο της Λάρισας, στο Ζάρκο Τρικάλων, στη Βόνιτσα, στο Κάστρο Βοιωτίας, στη Σκάλα Αταλάντης, στην Αρκαδία στην είσοδο του Άστρους Κυνουρίας υπάρχουν παντού αγροτικά μπλόκα.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr