Αιχμές Τσατραφύλλια για τις προβλέψεις μετεωρολόγων για τον καιρό των Χριστουγέννων: «Αυτός που κάνει αυτή την ερώτηση περιμένει σοβαρή απάντηση;»
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αιχμές Τσατραφύλλια για τις προβλέψεις μετεωρολόγων για τον καιρό των Χριστουγέννων: «Αυτός που κάνει αυτή την ερώτηση περιμένει σοβαρή απάντηση;»

Αιχμηρή τοποθέτηση του μετεωρολόγου Γιώργου Τσατραφύλλια για τις προβλέψεις του καιρού τα Χριστούγεννα.

Στη δυσκολία των προγνώσεων σε βάθος χρόνου αναφέρεται με ανάρτησή του μετεωρολόγος, Γιώργος Τσατραφύλλιας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. Αφορμή οι προγνώσεις για τον καιρό των Χριστουγέννων, που όπως είναι φυσικό, απασχολεί όλους.

Ο καιρός των εορτών αποτελεί… παραδοσιακά αφορμή για να ξεσπάσουν διαφωνίες μεταξύ των μετεωρολόγων, αφού από τη μία υπάρχουν οι υπέρμαχοι της άποψης ότι δεν υφίστανται οι προγνώσεις που ξεφεύγουν από το πλαίσιο της εβδομάδας, και από την άλλη εκείνοι που μελετώντας τα μοντέλα διαμορφώνουν μια τάση για πώς θα διαμορφωθεί το σκηνικό τα Χριστούγεννα.

Τσατραφύλλιας: Περιμένουμε σοβαρή απάντηση;

Στο πλαίσιο αυτό, ο μετεωρολόγος του Alpha και του Weather2Go.gr προχώρησε σε μια λιτή ανάρτηση στο Facebook σημειώνοντας: «Μα από τώρα ο καιρός των Χριστουγέννων ; 25 ημέρες μετά ; Αλήθεια αυτός που κάνει αυτή την ερώτηση περιμένει σοβαρή απάντηση;».

Όπως ήταν φυσικό η ανάρτηση του Γιώργου Τσατραφύλλια προκάλεσε τα σχόλια των χρηστών του διαδικτύου με τους περισσότερους να αναφέρονται με χιούμορ στα όσα έγραψε ο μετεωρολόγος, συμφωνώντας ουσιαστικά μαζί του.

«Μα δεν μπορείς να πεις τι καιρό θα κάνει ανήμερα σε κάθε πόλη σε κάθε Δήμο σε κάθε χωριό της χώρας;;; Τι σόι μετεωρολόγος είσαι εσύ δεν μπορώ να καταλάβω!! Άλλοι αφού έδωσαν χθες πρόγνωση για τις γιορτές έφτασαν και στην τάση για το Πάσχα», γράφει χαρακτηριστικά ένας χρήστης.

«1η Αυγούστου, πόσα μποφόρ θα έχει;», σχολίασε επίσης με χιούμορ ένας άλλος.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr