Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Η συγκινητική ανάρτηση της Δώρας Τσαμπάζη για τα πρώτα Χριστούγεννα χωρίς εκέινον
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Η συγκινητική ανάρτηση της Δώρας Τσαμπάζη για τα πρώτα Χριστούγεννα χωρίς εκέινον

Η τρυφερή ανάρτηση της Δώρας Τσαμπάζη με τα παιδιά της λίγο καιρό μετά τον χαμό του Αλέξανδρου Νικολαΐδη

Πρώτα Χριστούγεννα χωρίς τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη για την Δώρα Τσαμπάζη και τα παιδιά τους, με τη δημοσιογράφο να αναρτά μία φωτογραφία με τα δύο τους παιδιά μπροστά από το στολισμένο χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Την φωτογραφία συνόδευε ένα συγκινητικό κείμενο:

«Αναρωτηθήκατε ποτέ την βαρύτητα της ευχής “Και του χρόνου”; Μέσα σε τρεις λέξεις αποτυπώνεται το νόημα της ζωής», ξεκίνησε.

«Να είμαστε καλά, να έχουμε την υγεία μας και να είμαστε και του χρόνου πάλι εδώ όλοι μαζί. Να μην χρειαστεί να χάσουμε κάποιον που αγαπάμε πολύ για να εκτιμήσουμε τα απλά και τα σημαντικά. Αυτές τις γιορτές λοιπόν, μην γκρινιάξετε, μην μιζεριάσετε. Μην πείτε αυτό που ακούω από πολλούς, “εμένα αυτό το κλίμα χαράς με εκνευρίζει.” Εκτιμήστε τις οικογενειακές στιγμές, περάστε ποιοτικό χρόνο με τους αγαπημένους σας και ναι, χαρείτε έστω με το ζόρι στην αρχή. Γιατί η ζωή φέρνει τόσες ανατροπές, που δεν έχουμε την πολυτέλεια να χαλάμε ούτε μισή στιγμή ευτυχίας. Και του χρόνου φίλοι μου, μέσα από την καρδιά μου», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε την ανάρτηση:

Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης, δύο φορές αργυρός Ολυμπιονίκης και αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ έφυγε από τη ζωή τον Οκτώβριο σε ηλικία 43 ετών, καθώς είχε διαγνωστεί με σπάνια μορφή καρκίνου.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr