Αλιβέρι: Κραυγή αγωνίας από τους κατοίκους για το Νταμάρι – Εάν δεν δοθεί λύση θα προβούμε σε κινητοποιήσεις (pics)
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αλιβέρι: Κραυγή αγωνίας από τους κατοίκους για το Νταμάρι – Εάν δεν δοθεί λύση θα προβούμε σε κινητοποιήσεις (pics)

Συνεχείς εκρήξεις στην περιοχή και σκόνη που εισπνέουν οι κάτοικοι έχουν πάει την κατάσταση στο μή περαιτέρω
Τις παθογένειες της περιοχής στο Νταμάρι του Αλιβερίου περιγράφει κάτοικος της περιοχής καταγγέλοντας πως υπάρχει τεράστιο πρόβλημα με τις εκρήξεις από τα φουρνέλα.
Οι κάτοικοι πλέον βρίσκονται σε απόγνωση με τις συνεχείς εκρήξεις και την σκνόη που εισπνέουν συνεχώς ενώ μαλιστα ζητούν την άμεση λυση του προβλήματος, καθώς σε αντίθετη εξέλιξη δε θα διστάσουν να προβούν σε κινητοποιήσεις.
Όπως δήλωσε στο evima, «Μέρα παρα μέρα ακούμε εκρήξεις από την συγκεκριμένη περιοχή. Η σκόνη είναι αφόρητη και αποπνικτική. Ο δήμος Κύμης Αλιβερίου πρέπει να κάνει κάτι άμεσα. Πρέπει να γίνει άμεσα μεταφορά.
Η ζωή που ζούμε είναι πλέον πάρα πολύ δύσκολη. Η ΑΓΕΤ έχει νταμάρι μπορεί να δουλεύει από εκεί και όχι μέσα στην πόλη του Αλιβερίου. Εάν αυτό συνεχιστεί θα προβούμε σε μαζικές κινητοποιήσεις.
Ζητάμε από το υπουργείο να κάνει ελέγχους κατά πόσο είναι νόμιμο όλο αυτό που συμβαίνει. Εμείς απαιτούμε την μεταφορά όχι το κλείσιμο, διότι έχουν δημιουργηθεί και πολλά προβήματα κατα την μεταφορά του υλικού από το νταμάρι στην ΑΓΕΤ και στον Περιφερειακό δρόμο του Αλιβερίου από τις νταλίκες και φυσικά παραμένει χωρίς συντήρηση».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr