ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αλιβέρι: Προσοχή! Κάνουν τους λογιστές για να κλέψουν χρήματα από τραπεζικούς λογαριασμούς πολιτών

Αναστάτωση έχει προκληθεί σε πολίτες σε αρκετές περιοχές του Δήμου Κύμης Αλιβερίου - Σπείρα απατεώνων που προσπαθούν να τους αποσπάσουν χρήματα.
Αλιβέρι: Προσοχή! Κάνουν τους λογιστές για να κλέψουν χρήματα από τραπεζικούς λογαριασμούς πολιτών

Αναστάτωση έχει προκληθεί σε πολίτες του Δήμου Κύμης Αλιβερίου, καθώς σπείρα απατεώνων προσπαθούν να τους αποσπάσουν χρήματα.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων στο evima.gr τους καλούν από αυτό το κινητό τηλέφωνο (6941648459), προσποιούμενοι λογιστικά γραφεία της περιοχής του Αλιβερίου, τους ζητούν λογαριασμό iban προκειμένου να τους επιστραφούν χρήματα από κάποια τιμολόγια.

«Μας κάλεσαν από αυτόν τον αριθμό (6941648459) και μας είπαν ότι τηλεφωνούν από το λογιστικό γραφειο που είμαστε πελάτες. Μας ζήτησαν έναν λογαριασμό iban λέγοντας ότι πρέπει να μας μας επιστραφούν χρήματα από κάποιο τιμολόγιο αναφέροντας μας και αριθμό τιμολογίου. Αμέσως καταλάβαμε ότι επρόκειτο για απατεώνες και ενημερώσαμε το λογιστή μας».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του evima.gr οι συγκεκριμένοι απατεώνες έχουν παρενοχλήσει αρκετούς πολίτες χρησιμοποιώντας γνωστά λογιστικά γραφεία της περιοχής του Αλιβερίου.

Προσοχή λοιπόν προς όλους! Όταν σας καλέσει αυτός ο αριθμός: 6941648459

 

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ