Αλιβέρι – ρεπορτάζ του evima.gr: Γνώστες αυτοί που έκοψαν τα καλώδια της ΔΕΥΑΚΑ – Κανονικά απόψε η υδροδότηση στην πόλη
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αλιβέρι – ρεπορτάζ του evima.gr: Γνώστες αυτοί που έκοψαν τα καλώδια της ΔΕΥΑΚΑ – Κανονικά απόψε η υδροδότηση στην πόλη

Παράλληλα έχει μπει σε λειτουργία και μία εφεδρική αντλία για να γεμίσουν γρήγορα οι δεξαμενές και να αποκατασταθεί η υδροδότηση στο Αλιβέρι.

Χωρίς νερό εν μέσω κακοκαιρίας κινδυνεύει να μείνει η περιοχή του Αλιβερίου μετά την απαράδεκτη πράξη αγνώστων να κόψουν τα καλώδια του ρεύματος στα αντλιοστάσια της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης του Δήμου Κύμης Αλιβερίου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του evima.gr το τραγικό γεγονός έκανε γνωστό πολίτης που επικοινώνησε με τον πρόεδρο της Κοινότητας Αλιβερίου, Γιώργο Παπαδιόχο και του έκανε γνωστό ότι είχε διακοπή νερού στο σπίτι της.

Άμεσα ο πρόεδρος ενημέρωσε την ΔΕΥΑΚΑ όπου μετά από έλεγχο στα αντλιοστάσια του Δήμου διαπίστωσε την εγκληματική διολοφθορά στην οποία είχαν προχωρήσει άγνωστοι.  Ωστόσο όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν πηγές του Δήμου Κύμης Αλιβερίου στο evima.gr οι άγνωστοι που έπραξαν αυτή την απαράδεκτη πράξη, ήταν γνώστες για το πως θα κλέψουν, καθώς υπήρχε υψηλή τάση κα΄τι που προφανώς και γνώριζαν και έπραξαν με επαγγελματισμό την κλοπή.

Στο σημείο βρίσκονται συνεργεία της ΔΕΥΑΚΑ και προσπαθούν να αποκαταστήσουν τη ζημιά.

Το ένα αντλιοστάσιο μπήκε σε λειτουργία πριν από λίγο, ενώ το δεύτερο θα μπει σε λίγο και αυτό σε λειτουργία. Παράλληλα έχει μπει σε λειτουργία και μία εφεδρική αντλία για να γεμίσουν γρήγορα οι δεξαμενές και να αποκατασταθεί η υδροδότηση στο Αλιβέρι.

Ο Δήμος με ανακοίνωσή του καταγγέλει το συμβάν

“Ενημερώνουμε τους δημότες ότι έγινε εκτεταμένη δολιοφθορά στα δυο κεντρικά αντλιοστάσια της ΔΕΥΑΚΑ στο Αλιβέρι στη θέση Λογγός όπου έχουν αφαιρεθεί οι παροχές ηλεκτροδότησης.

Την ώρα που ο δήμος Κύμης Αλιβερίου βρίσκεται σε επιφυλακή με όλες του τις δυνάμεις για την επερχόμενη κακοκαιρία η εγκληματική συμπεριφορά κάποιων δεν έχει όρια δημιουργώντας κίνδυνο να μείνουν χωρίς νερό πολλοί συμπολίτες μας, εν μέσω ακραίων καιρικών φαινομένων”.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr