Αμφιτρίτη Αλημπατέ: Σοβαρός τραυματισμός για την πρώην δήμαρχο Ερέτριας- Καταπλακώθηκε από ηχείο
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αμφιτρίτη Αλημπατέ: Σοβαρός τραυματισμός για την πρώην δήμαρχο Ερέτριας- Καταπλακώθηκε από ηχείο

Το ατύχημα της πρώην δημάρχου Ερέτριας και συμβούλου του Περιφερειάρχη Φάνη Σπανού, σόκαρε την Εύβοια. Τι αναφέρει η ίδια με ανάρτηση της στο Facebook

Ένα πολύ σοβαρό ατύχημα, που προκάλεσε σοκ τόσο στην κοινωνία της Εύβοιας αλλά ακόμη περισσότερο σε όσους έγιναν μάρτυρες του, είχε η πρώην δήμαρχος Ερέτριας και σύμβουλος του Περιφερειάρχη Φάνη Σπανού, Αμφιτρίτη Αλημπατέ κατά την διάρκεια της εκδήλωσης για τα “Κανάρεια” στις 22 Ιουλίου, στην Κεντρική Πλατεία Ερέτριας.

Συγκεκριμένα, η κα Αλημπατέ καταπλακώθηκε από ηχείο που έπεσε από ύψος δύο μέτρων προκαλώντας σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι και το χέρι της.

Όπως ανακοίνωσε η ίδια μέσω ανάρτησης την οποία μπόρεσε να κάνει σήμερα, στο Facebook, υπέστη κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, συντριπτικό κάταγμα δεξιού χεριού και σοβαρό τραυματισμό της γλώσσας περνώντας ένα κρίσιμο 48ωρο στο οποίο και αποφεύχθηκε η εγκεφαλική αιμορραγία ενώ χθες έκανε και εγχείριση στο χέρι.

Η κα Αλημπατέ κάνει λόγο για εγκληματική αμέλεια υπευθύνων και επισημαίνει πως θα μπορούσαμε να έχουμε θρηνήσει αθώα παιδιά που χόρευαν μπροστά στην εξέδρα.

Η ανάρτηση της

Κι όμως, είμαι ακόμη εδώ….από τις 22 Ιουλίου …Τραυματισμένη, πονεμένη, φοβισμένη, απογοητευμένη, λαβωμένη…Κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, συντριπτικό κάταγμα δεξιού χεριού…Σοβαρός τραυματισμός της γλώσσας. Μετά τις κρίσιμες πρώτες 48 ώρες, αποφεύχθηκε η εγκεφαλική αιμορραγία… Εχθές, έγινε η εγχείρηση στο χέρι, με τοποθέτηση λάμας και βιδών … Όχι, δεν ήταν τροχαίο.. Στην Κεντρική Πλατεία της Ερέτριας, σε εκδήλωση στα ‘ ΚΑΝΑΡΕΙΑ“, ανάμεσα σε εκατοντάδες ανθρώπους και δεκάδες παιδιά, αδόκητα, από εγκληματική αμέλεια των υπευθύνων, ένα μεγάλο ηχείο της εκδήλωσης έπεσε σε εμένα, στο κεφάλι μου …Ευτυχώς, τελικά σε εμένα, γιατί, διαφορετικά, θα θρηνούσαμε αθώα παιδάκια, που χόρευαν μπροστά στην εξέδρα …Θυμώνω με τους ανθρώπους, αλλά δοξάζω και ευχαριστώ το Θεό…Ευχαριστώ το Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου μας για τον επαγγελματισμό και την υπευθυνότητα που επέδειξαν!Ευχαριστώ τους εκατοντάδες φίλους για τα μηνύματα και τις κλήσεις τους, που εξέφρασαν την αγωνία, ευχές και την αγάπη τους. Λυπάμαι που δεν ήμουν σε θέση να απαντήσω…Ευχαριστώ την αγαπημένη μου οικογένεια. Μια νέα ημέρα ξημέρωσε ….Πονάω και ΕΛΠΙΖΩ”

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr