Ανδραβίδα: Η ανατριχιαστική εξομολόγηση του 12χρονου γιου του θύματος
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανδραβίδα: Η ανατριχιαστική εξομολόγηση του 12χρονου γιου του θύματος

Ο 12χρονος γιος του θύματος του τετραπλού φονικού στην Ανδραβίδα, μίλησε στο «Χαμογέλα και Πάλι!», σε μία περιγραφή που κόβει την ανάσα.

Ο πρώην σύζυγος του θύματος του τετραπλού φονικού στην Ανδραβίδα, που συγκλόνισε το πανελλήνιο, μίλησε στο «Χαμογέλα και Πάλι!» για την κατάσταση του 12χρονου γιου του θύματος, παιδί το οποίο πλέον θα μείνει μαζί του.

«Δεν γνώριζα ότι είχε διαφωνίες με τον δράστη, είχα χωρίσει καιρό. Ο 12χρονος είναι λίγο καλύτερα. Δεν μίλησα με κανέναν από την Ανδραβίδα, εγώ πήρα το παιδί και έφυγα», αποκάλυψε ο πρώην σύζυγος του θύματος συμπληρώνοντας μάλιστα ότι τρόμαξε από αυτά που τού διηγήθηκε το παιδί.

«Με πήρε η αστυνομία του Πύργου τηλέφωνο (να πάω στην Ανδραβίδα). Το παιδί τώρα θα πάει σχολείο (στην Αθήνα) εκεί που πήγαινε, πριν χωρίσουμε. Ο μικρός μου είπε αυτά που είδε και αυτά που είπε στην αστυνομία.

Συγκλονίζει ο 12χρονος γιος του θύματος

Ο 12χρονος, μίλησε στο «Χαμογέλα και Πάλι!» για το τραγικό απόγευμα.

«Θυμάμαι μόνο ότι χτυπούσα την πόρτα και την ώρα που χτυπούσα δεν άνοιγε κανείς. Λέω «μαμά για όνομα του Θεού, άνοιξε την πόρτα». Δεν απαντάει κανείς. Πηδάω ένα φράχτη που πηδούσα καθημερινά, όταν η μαμά μου δεν ήταν σπίτι και λιγο πριν ανοίξω την κουρτίνα ακούω κάποιον να φεύγει τρέχοντας, να σηκώνεται από το κρεβάτι και να ανοίγει την πόρτα και να φεύγει, εκεί που βρέθηκαν τα πτώματα. Είδα τα αίματα, έπιασα με τα δάχτυλά μου και νόμιζα ότι έκανε εμετό, η μαμά μου είχε πυρετό εκείνη τη μέρα», αποκάλυψε ο 12χρονος σε μία περιγραφή στο «Χαμογέλα και Πάλι!» που κόβει την ανάσα.

«Λέω «μαμά τί έπαθες», και δεν απαντάει κανείς. Στο μπάνιο δε βλέπω κανέναν. Παίρνω τον φακό, τον ανοίγω, αρχίζω να ουρλιάζω και πάω στους φίλους μου. Δεν μπορούσα να ανοίξω την πόρτα. Βλέπω το ένα αδερφάκι μου το παίρνω, το πάω έξω και πάμε σε ένα μαγαζί 100 μέτρα πιο μακριά. Δεν θυμάμαι κάτι άλλο…Δεν θα ξεχαστεί αυτό το συμβάν», συμπλήρωσε.

«Η αλήθεια είναι ότι ήθελα να μείνω στην Ανδραβίδα, αλλά αφού έγινε το συμβάν δεν μπορούσα να κάνω αλλιώς. Δεν αισθάνομαι δυνατός, δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Με το συμβάν, την έλλειψη της μάνας μου, τον αδερφό μου, δεν είναι και τόσο ωραίο», πρόσθεσε ο 12χρονος, ενώ ανέφερε πως θα επισκεφθεί και παιδοψυχολόγο.

«Αυτό που θυμάμαι από τη μαμά μου είναι ότι κάθε φορά που ερχόμουν στην Αθήνα με έπαιρνε τηλέφωνο, αυτό δε θα το ξεχάσω.. Από τα αδέρφια μου τις πλάκες που κάναμε μαζί», κατέληξε λέγοντας ο 12χρονος.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr