Ανδραβίδα: Νέα στοιχεία για το τετραπλό φονικό
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανδραβίδα: Νέα στοιχεία για το τετραπλό φονικό

Συγκλονισμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο την υπόθεση της στυγερής τετραπλής δολοφονίας με θύματα ζευγάρι και δύο μικρά παιδιά στην Ανδραβίδα.

Συγκλονισμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο την υπόθεση της στυγερής τετραπλής δολοφονίας με θύματα ζευγάρι και δύο μικρά παιδιά στην Ανδραβίδα.

Τα τέσσερα μέλη της οικογένειας δυο μικρά αγοράκια ηλικίας ενός και δύο ετών και οι γονείς τους, Aρμάντο και Μαρία Κλότσι, ηλικίας μεταξύ 30 και 35 ετών, εντοπίστηκαν νεκροί χθες το απόγευμα μέσα στο σπίτι τους από το τρίτο παιδί της οικογένειας, ένα αγοράκι, που σύμφωνα με πληροφορίες η μητέρα είχε αποκτήσει από τον προηγούμενο γάμο της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αγόρι την ώρα του φονικού φέρεται να έπαιζε με το ποδήλατό του στην πλατεία και όταν γύρισε και άνοιξε την πόρτα της οικίας που ζούσε η οικογένεια βρέθηκε αντιμέτωπο με το αποτρόπαιο θέαμα.

Έσυρε το αδερφάκι του στο δρόμο για να το σώσει

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες όταν το αγοράκι αντίκρισε την εικόνα των σκοτωμένων αδελφών και γονιών του, έσυρε το μικρότερο από τα δυο παιδιά έξω στο δρόμο διανύοντας μερικά μέτρα προκειμένου να ζητήσει απεγνωσμένα βοήθεια από τους περαστικούς.

Διερχόμενοι πολίτες που αντίκρισαν το θέαμα ειδοποίησαν αμέσως την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ. Ασθενοφόρο μετέφερε το άτυχο μωράκι στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Άμεσα στο σημείο του εγκλήματος έφτασαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και η Προϊσταμένη της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πατρών Αγγελική Τσιόλα.

Έγκλημα στην Ανδραβίδα: Θρίλερ με την ταυτότητα του δράστη και το κίνητρο της δολοφονίας

Σημειώνεται ότι τα τέσσερα μέλη της οικογένειας βρήκαν τραγικό θάνατο με διαφορετικό τρόπο αφού τα δυο παιδιά φαίνεται να πέθαναν από ασφυξία ενώ το ζευγάρι φέρεται να κατέληξε από πυροβολισμούς που δέχτηκε.

Οι αρχικές αναφορές ότι δράστης του εγκλήματος ήταν ο πατέρας, που σκότωσε τη γυναίκα και τα δύο παιδιά τους και στη συνέχεια αυτοκτόνησε, εγκαταλείφθηκαν γρήγορα αφού όλες οι ενδείξεις πλέον,σύμφωνα με το patrisnews, κάνουν λόγο για τετραπλή δολοφονία.

Το βασικό στοιχείο που οδήγησε τις Αρχές στο να αποκλείσουν ενδεχόμενο αυτοκτονίας ενός εκ των μελών της οικογένειας είναι το γεγονός πως μέσα στο σπίτι εντοπίστηκε ένας κάλυκας χωρίς ωστόσο να βρεθεί κάποιο όπλο.

Οι έρευνες της Αστυνομίας προκειμένου να αποκαλύψουν την ταυτότητα του δράστη συνεχίστηκαν μέχρι αργά το βράδυ τόσο στο εσωτερικό του σπιτιού και στον περιβάλλοντα χώρο όσο και στην ευρύτερη περιοχή, αναζητώντας κάποιο στοιχείο που θα τους οδηγήσει στην άκρη του νήματος.

Λόγω έλλειψης ηλεκτροδότησης στο σπίτι πάντως, το έργο των Αρχών δεν ήταν ιδιαίτερο εύκολο για αυτό και οι έρευνες συνεχίζονται σήμερα. Παρ’ όλα αυτά η κινητοποίηση για τον εντοπισμό του δράστη συνεχίστηκε σε δρόμους και λιμάνια της περιοχής καθ όλη την διάρκεια της χθεσινής νύχτας.

Έγκλημα στην Ανδραβίδα: Φόρτωσε τα πτώματα σε τρέιλερ για να τα εξαφανίσει

Σύμφωνα με το patrisnews, η αστυνομία αναζητά εκτός οικογενειακού περιβάλλοντος τον δράστη της δολοφονίας ο οποίος δεν αποκλείεται να είναι παλιός γνώριμος ενός εκ των δυο γονέων. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πατρίς», ο δράστης μετέφερε τα πτώματα του ζευγαριού και ενός παιδιού στην αυλή του σπιτιού όπου και τα φόρτωσε σε τρέιλερ με σκοπό να εξαφανίσει τα ίχνη τους, ωστόσο δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει το αρρωστημένο σχέδιο του, αφού κάτι φαίνεται πως τον τρόμαξε και τράπηκε σε φυγή. Το βρέφος βρέθηκε νεκρό στη κούνια του.

Οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση αναμένουν σε πρώτη φάση τα αποτελέσματα της μακροσκοπικής εξέτασης του ιατροδικαστή, αλλά και τα ευρήματα από τις πρώτες έρευνες μέσα στο σπίτι. Σήμερα αναμένεται να διενεργηθεί στην Πάτρα η ιατροδικαστική εξέταση στις τέσσερις σορούς.

«Ήταν μια ήσυχη και αγαπημένη οικογένεια»

Η κοινωνία της Ανδραβίδας παραμένει συγκλονισμένη αλλά και τρομαγμένη αφού όσο ο δράστης ακόμα κυκλοφορεί ελεύθερος και όλοι φοβούνται μήπως κρύβεται κάπου κοντά τους αν δεν έχει διαφύγει εκτός Νομού.

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει το κακό που συνέβη σε μια ήσυχη και αγαπημένη, όπως δηλώνουν οι κάτοικοι της περιοχής, οικογένεια που ποτέ δεν είχε προκαλέσει με καυγάδες ή φασαρίες.

Χαρακτηριστική είναι και η μαρτυρία της οικογενειακής φίλης του αδικοχαμένου ζευγαριού, Αναστασίας Σταματελάτου στην κάμερα της ΟΡΤ και τον Κώστα Γκελντή η οποία δήλωσε:

«Τη γνώριζα καλά την οικογένεια. Μάλιστα, όταν η κοπέλα ήταν έγκυος στο δεύτερο παιδί, ο σύζυγός της μου είπε να πάω να τη βοηθήσω εγώ στο νοσοκομείο, από την ώρα που πήγε να γεννήσει μέχρι την ώρα που έφυγε. Ακούω πολλά για το τι έχει γίνει. Όμως ξέρω ότι ήταν ήσυχη και αγαπημένη οικογένεια, ποτέ δεν είχε ακουστεί καυγάς ή το οτιδήποτε. Είδα από μακριά το 10χρονο αγοράκι και φαινόταν σαν χαμένο. Δεν ξέρω πραγματικά τι μπορεί να έχει γίνει».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr