«Άνθρακας ο θησαυρός»… «Λύγισαν» οι κερκίδες που έφτιαξε η δημοτική Αρχή Χαλκίδας στο Πάρκο του Λαού(pics)
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Άνθρακας ο θησαυρός»… «Λύγισαν» οι κερκίδες που έφτιαξε η δημοτική Αρχή Χαλκίδας στο Πάρκο του Λαού(pics)

Τι καταγγέλει ο Πάνος Καραμούζης, από θαύμα δεν υπήρξαν ακόμα τραυματισμοί
Ούτε ένας μήνας δεν πέρασε από τότε που η δημοτική αρχή της Χαλκίδας πανηγύριζε την τοποθέτηση καινούριας κερκίδας στο Πάρκο του Λαού στις 28 Μαρτίου 2022 και ξεκίνησαν ήδη τα προβλήματα.
Όπως καταγγέλει ο δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης Πάνος Καραμούζης, οι κερκίδες παραδόθηκαν προς χρήση χωρίς μελέτη στατικότητας και έλεγχο και λύγισαν από το βάρος, ενώ από τύχη δεν έχουν υπάρξει θύματα.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Πάνου Καραμούζη

«Ντρέπεται και η ντροπή !!!!
Μετά από την πρωτοβουλία της προέδρου του ΔΟΑΠΠΕΧ η οποία αυτοβούλως και χωρίς την έγκριση του Δ.Σ ( σύνηθες αυτά τα 2,5 ) χρόνια θητείας κατασκεύασε και διαφήμισε την συγκεκριμένη κερκίδα φιλάθλων στο πάρκο του λαού !!!
Το κακό είναι πως βιάστηκε και ο Δήμος να βγάλει ανακοίνωση για αυτό το μεγαλόπνοο έργο , που πρώτος το πραγματοποίησε μετά από απαίτηση του φίλαθλου κόσμου και πράγματι !!!
Η εξέδρα λοιπόν χωρίς καμία μελέτη στατικότητας , χωρις κανέναν έλεγχο , παραδόθηκε για χρήση από τους δημότες όλων των ηλικιών !!! Λύγισε λοιπόν από το βάρος και ευτυχώς που δεν θρηνήσαμε θύματα !!!
Έργα και ημέρες Δημου Χαλκίδας 2022
Τα συμπεράσματα δικά σας !!!»
Να υπενθυμίσουμε ,ότι πριν από κάτι λιγότερο από ένα μήνα με αντίστοιχη ανάρτηση ο Δήμος Χαλκιδέων γνωστοποιούσε την παράδοση προς χρήση της συγκεκριμένης εξέδρας, όμως, όπως φαίνεται αποδείχθηκε… άνθρακας ο θησαυρός για άλλη μία φορά.

Η ανακοίνωση του Δήμου Χαλκίδας

«Νέα κερκίδα απέκτησε το γήπεδο στο Πάρκο του Λαού.
Στο πλαίσιο των εργασιών αναβάθμισης των αθλητικών εγκαταστάσεων, ο Δήμος Χαλκιδέων προχώρησε στην τοποθέτηση καινούριας κερκίδας, χωρητικότητας 135 θέσεων, στο γήπεδο ποδοσφαίρου στο Πάρκο του Λαού.
Το συγκεκριμένο γήπεδο χρησιμοποιείται από αθλητικά σωματεία του Δήμου Χαλκιδέων και θα μπορεί να εξυπηρετεί τις ανάγκες προσέλευσης ακόμη περισσότερων φιλάθλων».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr