Απάντηση Ιωάννου στην καταγγελία Αγγελάτου: Γιατί δεν θέλει να πάρει θέση στο συγκεκριμένο γεγονός με το γιατρό στο Γ.Ν.Χαλκίδας;
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απάντηση Ιωάννου στην καταγγελία Αγγελάτου: Γιατί δεν θέλει να πάρει θέση στο συγκεκριμένο γεγονός με το γιατρό στο Γ.Ν.Χαλκίδας;

Η απάντηση στην καταγγελία της παράταξης ΔΗ.Σ.Κ.Ι

Η πρόεδρος του σωματείου των εργαζομένων στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, Ιωάννα Ιωάννου απαντά στην καταγγελία της παράταξης ΔΗ.Σ.Κ.Ι σχετικά με την ανακοίνωση που εξέδωσε την Τρίτη 4/1 το σωματείο για το περιστατικό με το γιατρό.

Η απάντηση στην καταγγελία της παράταξης ΔΗ.Σ.Κ.Ι

Το δημοσίευμα-πυροτέχνημα της παράταξης του κου Αγγελάτου, δεν θα έπρεπε καν να απαντηθεί, γιατί όλη η διαδικασία που ακολουθήθηκε ήταν νόμιμη.

Οι περισσότερες συνεδριάσεις των συλλογικών οργάνων, το διάστημα της πανδημίας γίνονται με τηλεδιασκέψεις και πάρα πολλές φορές σε επείγοντα θέματα λαμβάνονται αποφάσεις δια περιφοράς.

Έτσι έγινε και στη συγκεκριμένη περίπτωση. Στάλθηκε το email σε όλα τα μέλη του ΔΣ με τη δυνατότητα να πουν τη γνώμη τους και να ληφθεί από κοινού απόφαση.

Η απόφαση του ΔΣ για το συγκεκριμένο Δελτίο τύπου, είναι απόφαση της πλειοψηφίας των μελών του ΔΣ.

Όμως δεν θα μπορούσα να αφήσω ασχολίαστη την ειλικρινή δήλωσή του ότι η παράταξή του διαφωνεί να βγάλει ανακοίνωση για το θέμα αυτό.

Άραγε γιατί ένα τόσο σημαντικό γεγονός θα πρέπει να κρυφτεί κάτω από το χαλί;

Δεν μας είπε ο κος Αγγελάτος:

  • συμφωνεί με αυτά που αναφέρονται στο Δελτίο τύπου ή τα θεωρεί αναληθή;

  • γιατί δεν θέλει να πάρει θέση στο συγκεκριμένο γεγονός και

  • γιατί προσπαθεί με το καταγγελτικό δημοσίευμά του να παραπλανήσει την κοινή γνώμη;

Τελικά το πρόβλημά του είναι η νομιμότητα της συνεδρίασης ή τα καταγγελλόμενα στο Δελτίο τύπου;

Γιατί αν διαφωνεί με τα όσα αναφέρονται στο Δελτίο τύπου τότε συμφωνεί με τη Διοίκηση ότι όλα λειτουργούν σωστά.

Ξεκαθαρίζω ότι η παράταξή μας δεν έχει να εξαργυρώσει κανένα γραμμάτιο σε τρίτους, για αυτό και δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να παίζει παιχνίδια στις πλάτες των εργαζομένων, προκειμένου να εξυπηρετήσει συμφέροντα.

Ιωάννου Ιωάννα

Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων του Γ.Ν.Χαλκίδας

Επικεφαλής της πλειοψηφούσας παράταξης 

Η ανακοίνωση της παράταξης ΔΗ.Σ.Κ.Ι

Η παράταξη ΔΗ.Σ.Κ.Ι  καταγγέλλει την πλειοψηφούσα παράταξη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου για την αντιδημοκρατική και αλαζονική συμπεριφορά .

Έχουμε ζητήσει σε προηγούμενο  Διοικητικό Συμβούλιο  ότι, οποιαδήποτε ανακοίνωση θα συζητιέται στο Δ.Σ του  Συλλόγου, θα εγκρίνεται ομόφωνα ή κατά πλειοψηφία  και μετά θα δημοσιοποιείται .

Αντί  τούτου εχθές 18.00 λάβαμε e mail από την κ Ιωάννου  , που μας ζητούσε την άποψή μας ,για να βγάλουμε ανακοίνωση για το περιστατικό που είδε το φως της δημοσιότητας με τον γιατρό που διαγνώστηκε με covid. Στις 20.00 διαβάσαμε το e mail και απαντήσαμε, ότι δεν συμφωνούμε με την διαδικασία και ότι διαφωνούμε να βγάλουμε ανακοίνωση για το θέμα αυτό.

Προς έκπληξή μας είδαμε την ανακοίνωση να έχει κυκλοφορήσει ,πριν το συζητήσουμε και ακουστούν όλες οι απόψεις.

Αλήθεια γιατί τέτοια βιασύνη να κυκλοφορήσει η ανακοίνωση τόσο γρήγορα ; Μήπως υποκρύπτει και  άλλους λόγους;

Τέτοιου είδους συμπεριφορές προσβάλλουν την λειτουργία του Συλλόγου και καταλύουν την αρχή της συλλογικότητας και της δημοκρατίας.

Ο Σύλλογος εργαζομένων πραγματικά γύρισε σελίδα( όπως έλεγε η πλειοψηφούσα παράταξη μετά τις εκλογές του Συλλόγου), μόνο που γύρισε σελίδα προς τα πίσω.

Τα εκλεγμένα μέλη

Αγγελάτος Γιάννης

Φραντζής Θανάσης

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr