Απεργία σε όλο το δημόσιο αποφάσισε η ΑΔΕΔΥ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απεργία σε όλο το δημόσιο αποφάσισε η ΑΔΕΔΥ

Το Πρόγραμμα δράσης της Συνομοσπονδίας

Την πραγματοποίηση 24ωρης Γενικής Απεργίας μέσα στον Νοέμβρη για τη διεκδίκηση του συνόλου των αιτημάτων του διεκδικητικού της πλαισίου, όπως αυτό καταγράφηκε στην κινητοποίηση στη ΔΕΘ, αποφάσισε το Γενικό Συμβούλιο της Α.Δ.Ε.Δ.Υ..που συνεδρίασε στις 4 του Οκτώβρη, στην Αθήνα.

Το Πρόγραμμα δράσης της Συνομοσπονδίας όπως αποφασίστηκε έχει ως εξής:

  1. Στήριξη των κινητοποιήσεων των εκπαιδευτικών ομοσπονδιών και της απεργίας – αποχής από την εσωτερική και εξωτερική αξιολόγηση των σχολικών μονάδων.
  2. Στήριξη των κινητοποιήσεων των υγειονομικών (ΠΟΕΔΗΝ – ΟΕΝΓΕ) που θα γίνουν στις 5, 13 και 21 του Οκτώβρη του 2021.
  3. Σε συνεργασία με τις Ομοσπονδίες και τα Σωματεία του Ιδιωτικού Τομέα την πραγματοποίηση 24ωρης Γενικής Απεργίας μέσα στον Νοέμβρη για τη διεκδίκηση του συνόλου των αιτημάτων του διεκδικητικού μας πλαισίου, όπως αυτό καταγράφηκε στην κινητοποίηση στη ΔΕΘ.
  4. Την πραγματοποίηση σύσκεψης των Ομοσπονδιών για το Νόμο Χατζηδάκη (Ν. 4808/21), σε χρόνο που θα καθοριστεί από της Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.
  5. Την πραγματοποίηση, μέσα στο Νοέμβρη, της ετήσιας Πανελλήνιας Συνδιάσκεψης της ΑΔΕΔΥ για τη διαμόρφωση της πολιτικοσυνδικαλιστικής τακτικής και δράσης της Συνομοσπονδίας.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr