Απίστευτη κτηνωδία: Άγνωστος κλώτσησε γατάκι δύο μηνών – Του αποκολλήθηκε η γνάθος (σκληρές εικόνες)
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απίστευτη κτηνωδία: Άγνωστος κλώτσησε γατάκι δύο μηνών – Του αποκολλήθηκε η γνάθος (σκληρές εικόνες)

Μια σοκαριστική κακοποίηση ζώου κατήγγειλε εθελοντική ομάδα στην Καλαμαριά κι αφορούσε σε ένα γατάκι 2 μηνών, το οποίο κλώτσησαν στο κεφάλι.

Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Καλαμαριάς «Οι Αόρατες Γάτες» κοινοποίησε μια καταγγελία που αφορά ένα περιστατικό κακοποίησης ζώου. Αγνωστος φέρεται να κλώτσησε ένα γατάκι, μόλις δύο μηνών, στην περιοχή της Καλαμαριάς με αποτέλεσμα να αποκολληθεί η γνάθος του μικρού ζώου, όπως φαίνεται και στις σχετικές φωτογραφίες.

«Πραγματικά έχουμε εξοργιστεί με τους υπανθρώπους που κυκλοφορούν ανάμεσα μας. Ακόμη ένας “λεβέντης” Καλαμαριώτης έβγαλε όλα του τα ψυχολογικά επάνω στο κορμάκι ενός μωρού 2 μηνών!

Το κλώτσησε με μανία με αποτέλεσμα να αποκολληθεί η κάτω γνάθος του! Το γατάκι φροντιζόταν από φιλόζωο συμπολίτη μας στη συμβολή των οδών Παπανδρέου και Καραμανλή, στον Άγιο Ιωάννη. Το μέρος βρίσκεται σχετικά κοντά με τα υπόλοιπα σημεία που έχουν βρεθεί γατάκια με σπασμένη γνάθο και έχουμε αναφέρει σε παλιότερα ποστ μας. Παρακαλούμε θερμά, για οτιδήποτε υποπέσει στην αντίληψή σας ενημερώστε μας!

Έχουμε ήδη καταθέσει 2 μηνύσεις κατά αγνώστων και συνεχίζουμε να αναζητούμε πληροφορίες για τα κτήνη που κυκλοφορούν ανάμεσα μας. Μην μένετε θεατές στο έγκλημα που συντελείται εις βάρος αθώων ζωών! Δυστυχώς ο δήμος μένει απαθής σε κάθε τέτοιο περιστατικό κακοποίησης. Βοηθήστε μας να εντοπίσουμε τους δράστες».

Προσοχή σκληρές εικόνες

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr