Απίστευτη κτηνωδία στην Άνδρο: Άγνωστος βίασε σκύλο – Δίνουν αμοιβή για να βρουν τον δράστη
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απίστευτη κτηνωδία στην Άνδρο: Άγνωστος βίασε σκύλο – Δίνουν αμοιβή για να βρουν τον δράστη

Οι φρικαλεότητες εις βάρος των ζώων δεν έχουν τέλος, καθώς όλο και περισσότερα περιστατικά κτηνοβασίας έρχονται στο φως της δημοσιότητας με το τελευταίο να σημειώνεται στην Άνδρο.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει το φιλοζωικό σωματείο «Εθελοντική Φροντίδα Αδέσποτων Άνδρου», δίνει αμοιβή ύψους 500 ευρώ σε όποιον καταθέσει για περιστατικό σεξουαλικής κακοποίησης κατοικίδιου σκύλου και βοηθήσει στη σύλληψη του.

Συγκεκριμένα, όπως μεταφέρει το cyclades24.gr, το φιλοζωικό σωματείο έκανε ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας των Ζώων, στις αρχές Οκτωβρίου, μία ανάρτηση για ένα σκυλάκι που χάθηκε από την αυλή του σπιτιού του στο Νειμποριό και όταν βρέθηκε, έμαθαν ότι το δεσποζόμενο σκυλάκι υπέστη βάναυση κακοποίηση.

«Χτες ήταν η Παγκόσμια Ημέρα Ζώων και όμως κάποιο ανθρώπινο κτήνος, βρήκε το μικρόσωμο δεσποζόμενο σκυλάκι στο Νειμποριό της Χώρας Άνδρου, το παρέσυρε στα αρμυρίκια και το κακοποίησε σεξουαλικά βάναυσα και στη συνέχεια βρήκε το κουράγιο και σύρθηκε στο δρόμο όπου και εντοπίστηκε», περιγράφει το σωματείο.

Σύμφωνα όσα αναφέρει, το δύσμοιρο σκυλάκι έχει πληγές γύρω από το στόμα του, που δείχνει ότι με κάποιο τρόπο του το είχαν κλείσει για να μην ακούγονταν οι κραυγές του και φρικτές πληγές στον πρωκτό του που είχαν αρχίσει να κακοφορμίζουν αν και είχαν περάσει λιγότερο από 24 ώρες.

Ο Μπόμπο, όπως ονομάζεται το ζωάκι, νοσηλεύεται στην κτηνιατρική κλινική της κ. Σμαράγδα Βελούδου, η οποία καταβάλλει τα μέγιστα για να το θεραπεύσει από τις πληγές του αφού ακόμα δεν γνωρίζει αν θα καταφέρει να ζήσει και εντός της ημέρας θα καταθέσει έκθεση στην αστυνομία.

Από την πλευρά τους, οι ιδιοκτήτες του ζώου υπέβαλλαν μήνυση κατά αγνώστων.

«Δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι κάποια τέτοια άτομα κυκλοφορούν ανάμεσά μας»

«Το σίγουρο είναι όμως πως οι πληγές στην ψυχή αυτού του δεκάχρονου σκυλάκου του Μπόμπο ποτέ δεν θα περάσουν. Δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι κάποια τέτοια άτομα κυκλοφορούν ανάμεσά μας. Να είστε βέβαιοι ότι όποιος μπορεί να κάνει κάτι τόσο αποτρόπαιο σε ένα ανυπεράσπιστο ζωάκι είναι εν δυνάμει κακοποιητής παιδιών και δολοφόνος ενηλίκων», επισημαίνει το φιλοζωικό σωματείο Άνδρου και κάνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι, να βοηθήσει να βρεθεί το τέρας που προέβη σε μία τέτοια φρικαλεότητα.

«Μην κρατάτε κλειστά τα στόματα, κινδυνεύουν εκτός από τα ζώα και τα τα παιδιά σας», τονίζει.

Δείτε την ανάρτηση φιλοζωικού σωματείου στην Άνδρο:

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr