Αποκαλύψεις σοκ: Ο δολοφόνος της εγκύου κατηγορείται και για βιασμό της αδελφής του!
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αποκαλύψεις σοκ: Ο δολοφόνος της εγκύου κατηγορείται και για βιασμό της αδελφής του!

Χωρίς τέλος οι αποκαλύψεις για τον 39χρονο σύντροφο της Γεωργίας σε βάρος του οποίου ασκήθηκε δίωξη για τη δολοφονία 41χρονης, αν και ο ίδιος επιμένει να αρνείται την εμπλοκή του.

Οι αποκαλύψεις για το βίαιο παρελθόν του είναι συνεχείς και καταιγιστικές. Σύμφωνα με την ΕΡΤ σε βάρος του 39χρονου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη και για βιασμό με απειλή όπλου και για γενετήσιες πράξεις σε βάρος της αδελφής του, δικογραφία που βρίσκεται στον ανακριτή. Η καταγγελία έγινε πριν το περασμένο καλοκαίρι και πριν λίγες ημέρες του ασκήθηκε δίωξη.

Χθες η πρώην σύζυγός του δήλωσε ότι με το που άκουσε για την εξαφάνιση της Γεωργίας κατάλαβε ότι την είχε σκοτώσει ο 39χρονος ενώ περιέγραψε ένα βίαιο άνθρωπο την οποία είχε κακοποιήσει και εκείνη στο παρελθόν και μάλιστα μπροστά στα μάτια των δύο ανήλικων παιδιών τους.

Όμως και η αδελφή του είχε καταγγείλει τον 39χρονο στο παρελθόν για ξυλοδαρμό καταθέτοντας σε βάρος του 9 μηνύσεις. Μάλιστα σε βάρος του υπάρχουν τέσσερις καταδικαστικές αποφάσεις, ενώ η αδελφή του χρειάστηκε ακόμη και να φύγει εκτός νομού Θεσσαλονίκης -χωρίς να γνωρίζει εκείνος που πήγε- προκειμένου να γλιτώσει από τον 39χρονο καθώς φοβόταν για τη ζωή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την αδελφή του κατατέθηκαν συνολικά 9 μηνύσεις στο ΑΤ της Τούμπας, ενώ σε βάρος του υπάρχουν τέσσερις καταδικαστικές αποφάσεις που ξεπερνούν τα 5 έτη φυλάκισης μεταξύ άλλων για εγκλήματα βίας, επικίνδυνη οικογενειακή σωματική βλάβη και παράνομη οπλοφορία.

Ο 39χρονος σε ότι αφορά τις επιθέσεις στην αδελφή του, την προσέγγιζε και με απειλές για τη ζωή της, με χρήση πιστολιού και με σωματικές βλάβες που της προκάλεσε τής ζητούσε χρήματα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες εκκρεμεί η εκδίκαση ακόμη πέντε μηνύσεων.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr