Αποκλειστικό Εύβοια Κακοκαιρία «Λέανδρος»: Περιπέτεια για δύο άτομα που πήγαν να χαρούν το χιόνι στο βουνό της Νεορτριβιάς
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αποκλειστικό Εύβοια Κακοκαιρία «Λέανδρος»: Περιπέτεια για δύο άτομα που πήγαν να χαρούν το χιόνι στο βουνό της Νεορτριβιάς

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική το απόγευμα του Σαββάτου, δύο άνδρες έχασαν τον προσανατολισμό τους λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών.

Σε περιπέτεια μπήκαν δύο άνδρες στην Νεροτριβιά οι οποίοι προσπάθησαν να ανέβουν στο βουνό για να χαρούν το χιόνι.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του evima.gr το απόγευμα του Σαββάτου τα δύο άτομα επιβαίνοντας σε τζιπ με πορεία προς το βουνό στη Νετροβιά προς Δαφνούσα έχασαν τον προσανατολισμό τους λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών και εντοπίστηκαν από το κινητό τους τηλέφωνο.

Αμέσως εκληθη η Πυροσβεστική Υπηρεσία Χαλκίδος όπου έφτασε στο σημείο με το ερπυστριοφόρο που διαθέτει καθώς το σημείο που εγκλωβίστηκαν ήταν πολύ δύσβατο για να μπορέσει να πάει όχημα της Πυροσβεστικής. Τα δύο άτομα είναι καλά στην υγεία τους και μεταφέρονται με ασφάλεια στο χωριό Νεροτριβιά.

Άλλη μία συντονισμένη με απόλυτη επιτυχία επιχείρηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χαλκίδας και του Διοικητή της Πυροσβεστικης Υπηρεσίας Χαλκίδας, Αντιπύραρχου Περικλή Κουλκουβίνη.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr