Αποκλειστικό – Κακοκαιρία «Μήδεια»: Αυτές είναι οι περιοχές στην Εύβοια που δεν θα έχουν ρεύμα μέχρι αύριο – Δείτε όλα τα χωριά
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αποκλειστικό – Κακοκαιρία «Μήδεια»: Αυτές είναι οι περιοχές στην Εύβοια που δεν θα έχουν ρεύμα μέχρι αύριο – Δείτε όλα τα χωριά

Μεγάλα προβλήματα στην ηλεκτροδότηση του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων και Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας από την κακοκαιρία ΄΄Μήδεια΄΄. 

Μεγάλα προβλήματα στην ηλεκτροδότηση του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων από την κακοκαιρία «Μήδεια».

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από πλευράς ΔΕΔΔΗΕ δεν κατέστη δυνατή η αποκατάσταση όλων των βλαβών στα δίκτυα της ηλεκτροδότησης με αποτέλεσμα αρκετές κοινότητες του Δήμου να παραμείνουν χωρίς ρεύμα μέχρι και αύριο το πρωι Άκρες-Κυπαρίσσι-Καμαρίτσα-Μαρκάτες-Παγώντας και Καμπιά.

Την ίδια ώρα 35 χωριά στο Δήμο Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας έχουν μείνει χωρίς ρεύμα τα παρακάτω χωριά: Προκόπι, Πήλι, Βλαχιά Σαρακίνικο, Κρυόβρυση, Κίρυνθος, Κεχριές, Σκεπαστή, Κεράμεια, Φαράκλα, Μουρτιά, Παραλία Αγίας Άννας, Αχλάδι και παραλία Αχλαδίου, Παπάδες, Αγριοβοτάνι, Βασιλικά, Ελληνικά και Τσαπουρνιά.

Ωστόσο η κακοκαιρία αναμένεται να ενταθεί τις επόμενες ώρες μέχρι και την Τετάρτη το πρωί.

Την Τρίτη (16-02-2021) οι πυκνές χιονοπτώσεις θα συνεχιστούν στην ανατολική Στερεά, την Εύβοια, στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, στα ορεινά και ημιορεινά των Κυκλάδων, καθώς και σε περιοχές της Κρήτης με χαμηλότερο υψόμετρο. Από αργά το βράδυ στην ανατολική Στερεά και την Εύβοια τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν.
Από τις πρωινές ώρες της Τετάρτης (17-02-2021) οι χιονοπτώσεις βαθμιαία θα περιοριστούν στην Κρήτη όπου θα είναι πυκνές, μετά το μεσημέρι όμως θα εξασθενήσουν.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr