Ειδησεις ευβοια

Απόκριες στην Εύβοια: Η Χαλκίδα έκαψε τον βασιλιά Καρνάβαλο- Μοναδικές εικόνες

Απόκριες στην Εύβοια: Η Χαλκίδα έκαψε τον βασιλιά Καρνάβαλο- Μοναδικές εικόνες
Εικόνες και βίντεο από την εντυπωσιακή τελετή λήξης στην παραλία της Χαλκίδας.

Η αυλαία στο καρναβάλι της Χαλκίδας με μία εντυπωσιακή τελετή λήξης, που πραγματοποιήθηκε μέσα στην παραλία.

Η τελετή λήξης ολοκληρώθηκε μετά την θαλασσινή παρέλαση, από εκατοντάδες πλεούμενα και πληρώματα, σε ένα υπερθέαμα μουσικής, πυροτεχνημάτων, εφέ ήχου και φωτός, με το παραδοσιακό κάψιμο του Βασιλιά Καρνάβαλου μέσα στη θάλασσα.

Συναυλία στην παραλία της Χαλκίδας με τους STAVENTO και την ΗΒΗ ΑΔΑΜΟΥ, οι οποίοι έρχονται με τις επιτυχίες τους να βάλουν «φωτιά» στο φετινό Καρναβάλι Χαλκίδας.

Υπό τους ήχους και το ρυθμό της Αποκριάς μικροί και μεγάλοι καρναβαλιστές ξεχύθηκαν στην παραλία της Χαλκίδας για το μεγάλο θαλασσινό Καρναβάλι.

Πολυμελή γκρουπ γεμάτα χρώματα και με εντυπωσιακές φορεσιές πλημμύρισαν την παραλία του Ευρίπου. Το μεγάλο καρναβάλι της Χαλκίδας, παρουσιάζει ο γνωστός παρουσιαστής Χρήστος Φερεντίνος.

Το καρναβάλι ξεκίνησε στις 16:00 με την μεγάλη παρέλαση, με πλήθος καρναβαλιστών, με άρματα, ευρηματικές ενδυμασίες και κατασκευές και φυσικά θα καταλήξει στην παραλία της Χαλκίδας, ενώ και στη θάλασσα θα γίνει μία διαφορετική παρέλαση, με πλεούμενα και τα πληρώματά τους.

Όσοι παρευρεθούν στο καρναβάλι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα μοναδικό υπερθέαμα με μουσική, πυροτεχνήματα και το παραδοσιακό κάψιμο του βασιλιά Καρνάβαλου μέσα στη θάλασσα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr