Απόκτηση νέου πυροσβεστικού οχήματος από τον Σ.Ε.Δ.Δ.Δ. Καρύστου (pics)
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απόκτηση νέου πυροσβεστικού οχήματος από τον Σ.Ε.Δ.Δ.Δ. Καρύστου (pics)

Τρίτο όχημα απέκτησε ο Σύλλογος Εθελοντικών Δυνάμεων Δασοπροστασίας και Διάσωσης Καρύστου

Ο Σύλλογος Εθελοντικών Δυνάμεων Δασοπροστασίας & Διάσωσης Καρύστου, ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την απόκτηση του ολοκαίνουριου τρίτου οχήματός του MITSUBISHI L200, υπό τη μορφή δωρεάς από την Τράπεζα Alpha Bank.

Σε ειδική εκδήλωση που έλαβε χώρα στον προαύλιο χώρο του Ζαππείου Μεγάρου, παρουσία του  Υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας κ. Χρήστου Στυλιανίδη, ο Πρόεδρος του  Διοικητικού Συμβουλίου της Alpha Bank κ. Βασίλειος Ράπανος παρέδωσε 6 πυροσβεστικά οχήματα, ενισχύοντας τον στόλο οχημάτων των Συλλόγων Εθελοντικών Δυνάμεων Δασοπροστασίας & Διάσωσης Προκοπίου και Καρύστου Ευβοίας, του Εθελοντικού Συλλόγου Πυροπροστασίας Δασών Λουτρακίου – Περαχώρας, της Ομάδας Αντιμετώπισης Καταστροφών 4×4 Μεσσηνίας, των Εθελοντικών Δυνάμεων Δασοπυρόσβεσης & Διάσωσης / Κλιμάκιο  Ροδόπολης Αττικής και της Εθελοντικής Ομάδας Καπανδριτίου Πολυδενδρίου Αττικής.

Πρόκειται για μια δωρεά εκ μέρους της Τράπεζας υψίστης σημασίας και το εν λόγω πυροσβεστικό τετρακίνητο όχημα άμεσης επέμβασης, θα προσφέρει στο εξής τις υπηρεσίες του στους συμπολίτες μας του Δήμου Καρύστου.

Από όλα τα μέλη του Συλλόγου, εκφράζουμε ένα τεράστιο ευχαριστώ στην οικογένεια της Alpha Bank και αισθανόμαστε ευγνώμονες και συγκινημένοι διότι υπάρχουν άνθρωποι που αναγνωρίζουν το έργο μας και μας βοηθούν να το κάνουμε ασφαλέστερο και πληρέστερο.

Τέλος, ένα ευχαριστώ και στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Καρύστου κύριο Αλκιβιάδη Βόσσο, ο οποίος εκπροσώπησε το Δήμο μας στην υπέροχη εκδήλωση που διοργανώθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr