Αποτροπιασμός: Χαστούκισε ιδιοκτήτρια καφετέριας γιατί άργησε ο καφές του
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αποτροπιασμός: Χαστούκισε ιδιοκτήτρια καφετέριας γιατί άργησε ο καφές του

Το περιστατικό έχει καταγραφεί από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης που υπάρχει στην καφετέρια στην Καβάλα

Σοκ προκαλεί η είδηση πως ιδιοκτήτρια καφετέριας στην Καβάλα έπεσε, όπως περιγράφει σε ανάρτηση του στο Facebook o γιός της, θύμα ξυλοδαρμού από έναν 45χρονο επειδή άργησε να σερβίρει.

Το περιστατικό έχει καταγραφεί από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης που υπάρχει στην καφετέρια.

Όπως περιγράφει ο Κλεισθένης Τζάκης, γιός του θύματος,  το περιστατικό συνέβη το πρωί του Σαββάτου όταν ο 45χρονος έγινε έξαλλος, επειδή ο καφές που περίμενε άργησε 10 λεπτά, μη διστάζοντας να χαστουκίσει 2 φορές την άτυχη γυναίκα.

«Ένας τέτοιος «άντρας» λοιπόν έκανε την εμφάνιση του το Σάββατο το πρωί 3/9/2022 στην πόλη μας! Ένας πρώην επαγγελματίας στο λιανεμπόριο, που είχε μαζί με την γυναίκα του ένα κεντρικό περίπτερο στην πόλη, και τα τελευταία χρόνια δουλεύει ως οδηγός ταξί. Ο λόγος για τον Ν. Π. 45 ετών, οδηγό ταξί στην Καβάλα, όπου ήρθε στην δικιά μου την δουλειά ενώ ΔΕΝ ήταν πελάτης, να πάρει τα κομμάτια του μεγάλου του γιου Ι. Π. και της γυναίκας του Ε. Φ. που μας έβριζαν, μας διαφήμιζαν και μας απειλούσαν μέσα στο ίδιο μας το μαγαζί επειδή άργησε ο καφές του… κανακάρη τους 10 ολόκληρα λεπτά!» περιγράφει ο κος Τζάκης.

«Αυτός ο «άντρας» λοιπόν είχε τα «κότσια» να σηκώσει το χέρι του και να χτυπήσει δύο φορές, σε δημόσιο χώρο, μπροστά σε πελάτες και περαστικούς, στην μάνα του, την γυναίκα του και τους δύο του γιους, μια γυναίκα με τρεις ρόλους ταυτόχρονα. Μια γυναίκα που είναι μάνα, εργαζόμενη και καταστηματάρχης! Κάτι τέτοια «κότσια» όμως θέλουν κόψιμο. Από την ρίζα! Το λοιπόν». συνοψίζει.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr