Αρνιακός στο evima.gr: Πώς θα είναι ο καιρός σήμερα 28η Οκτωβρίου στην Εύβοια
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αρνιακός στο evima.gr: Πώς θα είναι ο καιρός σήμερα 28η Οκτωβρίου στην Εύβοια

Η πρόγνωση του καιρού για την 28η Οκτωβρίου από τον μετεωρολόγο Τάσο Αρνιακό στο evima.gr

Φθινοπωρινός προβλέπεται ο καιρός σήμερα Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου, χωρίς σημαντικά καιρικά φαινόμενα. Το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού θα είναι οι ισχυροί βοριάδες έως και επτά μποφόρ, ενώ τοπικές βροχές θα εκδηλωθούν στα νότια θαλάσσια τμήματα της χώρας, κυρίως  από το μεσημέρι-απόγευμα και μετά.

Η πρόγνωση του Τάσου Αρνιακόυ στο evima.gr:

Για σήμερα Πέμπτη 28η Οκτωβρίου προβλέπονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες στην νότια Πελοπόννησο και κυρίως στην Κρήτη. Στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατήσει γενικά αίθριος καιρός, με τοπικές νεφώσεις στα ανατολικά ηπειρωτικά, στην Εύβοια και στις Σποράδες. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί στα δυτικά, 5 με 7 και στο νότιο Ιόνιο 8 τοπικά 9 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν άνεμοι βόρειοι-βορειοανατολικοί, 4 με 6 μποφόρ και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φθάσει στα βόρεια τους 18, στα Δωδεκάνησα τους 24 και στα υπόλοιπα κατά τόπους τους 21 με 23 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική αναμένεται γενικά αίθριος καιρός, με λίγες παροδικές νεφώσεις. Θα πνέουν άνεμοι βόρειοι-βορειοανατολικοί, 4 με 5 και στα ανατολικά 6-7 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα κινηθεί από 13 έως 19 βαθμούς Κελσίου (σημ: στα βόρεια, 2-3 βαθμούς χαμηλότερα).

Στην Θεσσαλονίκη αναμένεται γενικά αίθριος καιρός, με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις πρωινές ώρες, οπότε η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Θα πνέουν άνεμοι μεταβλητοί. Ο υδράργυρος θα δείξει από 06 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στην Εύβοια αναμένονται νεφώσεις, κατά τόπους αυξημένες στα κεντρικά και βόρεια. Θα πνέουν άνεμοι βόρειοι-βορειοανατολικοί, 5 με 6 και στα νότια 7 μποφόρ. Το θερμόμετρο θα δείξει από 12 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr