Αρπαγή 10χρονης στη Θεσσαλονίκη: Ομόφωνα ένοχη η 34χρονη, καταπέλτης η εισαγγελέας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αρπαγή 10χρονης στη Θεσσαλονίκη: Ομόφωνα ένοχη η 34χρονη, καταπέλτης η εισαγγελέας

Την καταδίκη της 34χρονης για την υπόθεση της αρπαγής και σεξουαλικής κακοποίησης της 10χρονης, στη Θεσσαλονίκη, αποφάσισε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο.

Η κατηγορούμενη κρίθηκε ομόφωνα ένοχη για αρπαγή ανηλίκου με σκοπό τη μεταχείρισή του σε ανήθικες ασχολίες, βιασμό, γενετήσια πράξη με ανήλικο, έκθεση, προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών για αποκλειστικά ιδία χρήση. Η μοναδική κατηγορία για την οποία απαλλάχθηκε, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, είναι αυτή της διακεκριμένης περίπτωσης διακίνησης ναρκωτικών.

Οι δικαστές έκριναν κατά πλειοψηφία ένοχο τον 41χρονο συγκατηγορούμενό της για συνέργεια σε αρπαγή ανηλίκου, ενώ τον αθώωσαν για συνέργεια στην έκθεση.

Η διαδικασία συνεχίζεται επί των αιτημάτων χορήγησης ελαφρυντικών και στη συνέχεια αναμένεται να ανακοινωθεί το ύψος των ποινών.

“Καμία αμφιβολία ότι η ανήλικη βιάστηκε” είπε η εισαγγελέας

«Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η ανήλικη βιάστηκε» είχε δηλώσει νωρίτερα η εισαγγελέας της υπόθεσης της αρπαγής και σεξουαλικής κακοποίησης 10χρονης από 34χρονη στη Θεσσαλονίκη, κατά τη διάρκεια της αγόρευσής της και μετά το πέρας της απολογίας της κατηγορουμένης αλλά και του 41χρονου που φέρεται να ήταν συνεργός της.

«Το είχε προετοιμάσει πάρα πολύ καλά. Επιθυμούσε αρπαγή και όχι φιλοξενία, αλλιώς δεν θα είχε πει ψέματα στη μικρή. Την παραπλάνησε. Και εκεί είμαστε απόλυτα πεπεισμένοι ότι ανέμειξε ζάναξ στο χυμό της, ακριβώς για να κάμψει την αντίσταση και την πνευματική της διαύγεια για τις ανήθικες ασχολίες της. Το κορίτσι εντόπισε την πικρή γεύση του χυμού. Και πλέον ήταν σε κατάσταση σχεδόν αφασίας» σημείωσε η εισαγγελέας.

Και εν συνεχεία μίλησε για τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη το ανήλικο κορίτσι στα χέρια της 34χρονης, η οποία από την πλευρά της δήλωσε ένοχη για το αδίκημα της αρπαγής ανηλίκου και της χορήγησης ναρκωτικών αλλά αρνήθηκε πως προέβη σε σεξουαλικές πράξεις μαζί του.

 

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr