Άρπαξαν βρέφος με κορονοϊό μέσα από ασθενοφόρο
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άρπαξαν βρέφος με κορονοϊό μέσα από ασθενοφόρο

Οικογένεια Ρομά αρνήθηκε πως το βρέφος είχε covid και το άρπαξε μέσα από το ασθενοφόρο!

Ένα πρωτόγνωρο περιστατικό προκάλεσε συναγερμό στο Αχιλλοπούλειο Nοσοκομείο του Βόλου, τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η τοπική ιστοσελίδα taxydromos.gr, οικογένεια Ρομά από τον Βόλο μετέφερε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών βρέφος 3,5 μηνών, με υψηλό πυρετό. Η παιδίατρος εφημερίας που εξέτασε το μωρό έκρινε ότι χρήζει νοσοκομειακής περίθαλψης. Ενημέρωσε τους γονείς και κάλεσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, προκειμένου να γίνει διακομιδή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας, όπου υπάρχει ειδική μονάδα για τη νοσηλεία νεογνών και παιδιών που νοσούν από κορoνοϊό.

Μόλις όμως έφτασε το ασθενοφόρο, συγγενής της οικογένειας μπήκε μπροστά και άρπαξε το μωρό, απαιτώντας να μη γίνει διακομιδή. «Δεν έχει κορoνοϊό δεν θα το πάτε πουθενά», ακούστηκε να λέει, αφήνοντας αποσβολωμένους διασώστες και τη γιατρό. Η οικογένεια με το μωρό σε κλάσματα δευτερολέπτου επιβιβάστηκε σε αυτοκίνητο και έγινε καπνός.

Σύμφωνα με πληροφορίες η γιατρός ενημέρωσε σχετικά την Αστυνομία και ζήτησε να καταγραφεί το συμβάν. Πρόκειται για τη γιατρό που λίγα λεπτά νωρίτερα είχε διαγνώσει ότι εξαιτίας του κορoνοϊού το βρέφος έχει βρογχιολίτιδα.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr