Μπλόκο στα «ρεζερβέ» στους δρόμους της Εύβοιας – «Βροχή» τα τσουχτερά πρόστιμα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπλόκο στα «ρεζερβέ» στους δρόμους της Εύβοιας – «Βροχή» τα τσουχτερά πρόστιμα

Δρόμοι με πάσης φύσεως εμπόδια να φυτρώνουν μπροστά από μαγαζιά και σπίτια της Εύβοιας. Η γνώριμη εικόνα σε όλους, πεζούς και οδηγούς επαναλαμβάνεται κάθε λίγα μέτρα.

Τα νεύρα όσων ψάχνουν να παρκάρουν τεντώνονται από την συνήθεια που έχουν κάποιοι να κρατάνε ρεζερβέ θέσεις πάρκινγκ για να παρκάρουν οι ίδιοι ή οι πελάτες τους.

Αυτό που αναζητούν όλοι απεγνωσμένα είναι την τροχαία αφού υποτίθεται πως με το πιο αυστηρό πλαίσιο που ισχύει θα έπρεπε να πέφτουν βροχή τα τσουχτερά πρόστιμα.

Καρέκλες, γλάστρες, καφάσια και ότι άλλο βάζουν διάφοροι για να καταλαμβάνουν το οδόστρωμα τιμωρείται με 400 ευρώ πρόστιμο. Τουλάχιστον στα χαρτιά.

Στην πράξη η εικόνα που κατέγραψε το Mega μιλάει από μόνη της. Πολλά τετρακοσάρια που όμως ποτέ δεν επιβλήθηκαν αφού κανείς δεν υπάρχει για να εφαρμόσει τον νόμο.

Όσο για την κατάληψη οδοστρώματος από παρκινγκ που ξεφυτρώνουν σε αυλές πολλές φορές με 2 και 3 εισόδους αλλά χωρίς νόμιμη άδεια η τιμωρία τους είναι μάλλον όνειρο θερινής νυχτός κάτι που ξέρουν όσοι αυθαίρετα δημιουργούν πάρκινγκ στα σπίτια τους.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr