Χαλκίδα: Έκκληση για βοήθεια στον Στέλιο – Άμεση ανάγκη για αγορά ενός αμαξιδίου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χαλκίδα: Έκκληση για βοήθεια στον Στέλιο – Άμεση ανάγκη για αγορά ενός αμαξιδίου

Η ομάδα ΓΕΑ των εθελοντών μας (Γέφυρα Εκτάκτων Αναγκών), φροντίζει τις υπόλοιπες ανάγκες του. Δεν έχουμε ταμείο για ευνόητους λόγους

Έκκληση απευθύνει η εθελοντική ομάδα της Γέφυρας Εκτάκτων Αναγκών για τον κ. Στέλιο ο οποίος δυστυχώς καθηλώθηκε στο κρεβάτι μετά από ακρωτηριασμό στο ένα του πόδι. Ζητά τη στήριξη για αγορά μέσω εράνου ενός αμαξιδίου.

Ο 65χρονος πριν λίγο καιρό βγήκε από το νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε νέα χειρουργική επέμβαση στο πόδι του, διότι η κατάσταση του χειροτέρεψε. Πρόβλημα αντιμετωπίζει και με την κατοικία του, καθώς ο ιδιοκτήτης του σπιτιού στο οποίο διαμένει του ζήτησε να φύγει.

Όπως αναφέρει η υπεύθυνη της εθελοντικής ομάδας, Σοφία Χονδρογιάννη:

«Επειδή ο αγαπημένος μας Στέλιος, έχει πια μόνο το ένα πόδι (έγινε αναγκαίος ακρωτηριασμός), κάνουμε ΈΚΚΛΗΣΗ σε οποιαδήποτε Σύλλογο, “να βγει μπροστά” με έναν έρανο, ώστε να του προμηθεύσουμε ένα ηλεκτρικό αμαξίδιο να κινείται.

Η ομάδα ΓΕΑ των εθελοντών μας (Γέφυρα Εκτάκτων Αναγκών), φροντίζει τις υπόλοιπες ανάγκες του. Δεν έχουμε ταμείο για ευνόητους λόγους.

Συμβάλλουμε με προσωπική εργασία & το υστέρημα μας. Μόλις μας ενημέρωσε κάποιος γνώστης περί των ηλεκτρικών αμαξιδίων ότι μπορεί να μας στοιχίσει μόνο 1.800 ευρώ. Σκεφτείτε το, οι απανταχού Σύλλογοι της πόλης μας.
Ευχαριστούμε».

Οποιοσδήποτε θέλει και μπορεί να βοηθήσει μπορεί να στείλει μήνυμα στο messenger της ομάδας στο facebook.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr