Χαλκίδα: Εντοπισμός τεράστιας ποσότητας λαθραίων τσιγάρων – Έτσι τον τσάκωσαν
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χαλκίδα: Εντοπισμός τεράστιας ποσότητας λαθραίων τσιγάρων – Έτσι τον τσάκωσαν

Κατασχέθηκαν (2.470) αδασμολόγητα πακέτα τσιγάρων, (2) κιλά & (800) γραμμάρια αδασμολόγητος καπνός, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και κινητό τηλέφωνο

Συνελήφθη αλλοδαπός, χθες (17-10-2021) το πρωί στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος ΔιρφύωνΜεσσαπίων, για παράβαση νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριακών στοιχείων και στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης, ο ανωτέρω εντοπίσθηκε στη Χαλκίδα να κινείται με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και ακινητοποιήθηκε.

Σε έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τόσο από το χώρο των αποσκευών, όσο και από το εσωτερικό του οχήματος:

(2.470) αδασμολόγητα πακέτα τσιγάρων, διαφόρων μαρκών, καθώς και
(56) συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν ποσότητα αδασμολόγητου καπνού, συνολικού μεικτού βάρους (2) κιλών και (800) γραμμαρίων.

Επιπλέον, κατασχέθηκαν το εν λόγω όχημα, ως μέσο διευκόλυνσης της παράνομης δραστηριότητάς του και ένα κινητό τηλέφωνο που βρέθηκε στην κατοχή του.

Την προανάκριση διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα ΔιρφύωνΜεσσαπίων, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr