Χαλκίδα: Πετσόκοψαν τα δέντρα σε κεντρικά σημεία της πόλης -«Αυτό είναι κλάδεμα;»
Ειδησεις ευβοια

Χαλκίδα: Πετσόκοψαν τα δέντρα σε κεντρικά σημεία της πόλης -«Αυτό είναι κλάδεμα;»

Την αγανάκτηση των πολιτών έχει προκαλέσει το κακό κλάδεμα των δέντρων σε κεντρικά σημεία της Χαλκίδας

Μία νέα καταγγελία για τον δήμο Χαλκιδεών είδε το φως της δημοσιότητας μέσα από ανάρτηση αγανακτισμένου πολίτη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Όπως αναφέρει ο κάτοικος της Χαλκίδας, συνεργεία της υπηρεσίας πράσινου του Δήμου Χαλκιδέων κλάδεψε τις ακακίες στο Κουρέντι, ωστόσο όπως επισημαίνει δεν κάνει καλό αλλά κακό στα δέντρα καθώς και πέρυσι είχε γίνει το ίδιο και τα δέντρα δεν δυνάμωσαν, παρά έβγαλαν απλά λίγα λεπτά κλαδάκια.

Δείτε την ανάρτηση:

«Σημερα η γεωπονικη υπηρεσια πρασινου του δημου χαλκιδεων πραγματοποιησε κλαδεμα ακακιας στο κουρεντι. Σημειωση: τα ειχαν κλαδεψει και περυσι μεχρι τον κορμο, εβγαλε 1 μετρο λεπτα κλαδακια, και την ξανακλαδεψανε φετος παλι μεχρι τον κορμο. Το αποτελεσμα το αφηνω στην κριση σας. Πηρα τηλ και μια ευγενεστατη κυρια μου ειπε οτι θα ξαναμεγαλωσει. Ανταπαντησα οτι θα βγαλει 3 κλαδια και θα τα ξανακοψετε του χρονου, και ναι τα κλαδια θα ξαναμεγαλωσουν αλλα το δεντρο δεν θα μεγαλωσει σωστα. Καποιος εκει στην υπηρεσια αραγε ξερει πως γινετε ενα σωστο κλαδεμα σε καθε δεντρο ή τα πετσοκοβουμε ολα το ιδιο;»

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr